Kaksplus.fi

sunnuntai 20. marraskuuta 2011

Logopedian pääsykokeet

Tässä olisi ilmeisesti tulevat pääsykoekirjat, Oulussa julkaistiin jo ja ainakin ennen ollut samat kirjat. Uskallan ostaa kirjat vasta asian varmistuttua kunhan ne Helsingistä JOSKUS julkasis asian! Ostin viime vuosien pääsykoekirjat ja aloitin pänttäämisen jo kauan sitten sillä oletuksella, että edes toinen pysyisi, no eipä pysynyt hemmetti sentään! Onneksi tämä anatomian ja fysiologian kirja on hyvin lähellä tätä uutta, että ainakaan ei pääsykokeitten kannalta hukkaan mennyt.
Ja hei....olen kahta paksua kirjaa tietävämpi! :)

Haaveilen jo siitä että pääsen aloittamaan lukemisen, nuo edelliset kirjat olivat ainakin niin kiehtovia, että innolla odotan näitä tulevia ja pääsen imemään tietoa niistä.
Pidän vauvan takia tietysti välivuoden, eli minulla on ajallisesti "varaa" tavallaan kahteen hakuun, mutta yritän kaikkeni molemmilla mahd kerroilla. Aion vauva-aikana käydä tenttimässä jo jotain.

Äitiys ja opiskelu sopii todella hyvin, minä pysyin/pysyn virkeämpänä Andreaksenkin pikkuvauva-aikana kun tein jotain. Kävin siis silloin ylppärit ja tein etäkursseja, jossain vaiheessa aloin käydä kursseillakin (max 1,5-3h/pv)ja hyvä näin. Siinä pääsi vähän ihmisten ilmoille pieneksi hetkeksi ja hyödyllisesti sai opiskeltua samalla. Kaksi kärpästä yhden iskulla. ;)Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Mukavaa jos kommentoit! :)