Kaksplus.fi

torstai 17. marraskuuta 2011

Pyynnöstä jotain ja muuta höpinää.

Amanda: "Tee raskaudenaikainen ravintopostaus!
Minuu kiinnostaisi miten syöt, kun näytät niin terveeltä.

Onnea paljon, meillä kans plussat tuli tänään testiin ja en tiiä mitä suuhun laittaa kun ei vitamiini pillereitäkään enää suositella, niisäkin joku kuolemanriski! :(

nyt rv 4+2 täällä mitä siulla? "


Onnea Amandalle!
Miten syön? No aika paljon menee kasviksia, juureksia, kanaa ja kalaa. Se miten ruokavalioni eroaa normaalista, yritän välttää ne illan natriumglutamaatit, eli nuudelit mitä rakastan ja sitten ne perinteiset mitä ei suositella, eli graavilohet(paitsi jouluna:D) tuorejuustot, salmiakit ja muut listalla olevat. Lopetin myös liemikuution laiton, koska maustan joskus ruuan sillä ihan laiskuuttani.

Vitamiinipillereistä ei ole mitään tieteellistä näyttöä tuon kuolema-asian kanssa. Kyse voi olla puhtaasti siitä, että ihminen joka syö terveellisesti eikä siksi tarvitse vitamiinipillereitä elää keskimäärin varmasti enemmän kuin se joka saa kaikki tärkeät vitamiinit pilleristä. Eli enemmänkin pitäisi verrata nollakohtaan. Onko parempi jättää jonkun vitamiini saaminen kokonaan vai ottaa se pillerinä?

Syön varmuuden vuoksi raskausvitamiineja ja foolihapolisää. mm c-vitamiini ehkäisee raskausarpia joten en todellakaan halua ainuttakaan! Vichyn raskausarpivoidetta käytin koko viime raskauden ja ostan samaa, aion alkaa melko ajoissa rasvaamaan ennaltaehkäisevästi, viimeksi en saanut mitään arpia reisiin, vatsaan jne joten ehkä vaikutti.Olen jo lievästi ajoissa päättänyt mitkä sisarusrattaat meille tulee ja päädyin phil and teds vibeen, vuosihan me noita varmaan tarvitaan, mutta katsotaan sitten uudestaan ostetaanko uudet vai onko nuo hyvät yhden lapsen rattaina myös:
Raskausviikko on noin 5+? ja tarkentuu varmaan ultrassa.

2 kommenttia :

  1. Älä osta vibejä vaan vervet! Eli samat mutta neljällä pyörällä, vibeissä on tyyppivikana heikko etupyörä. Nimim kahdet vibet palauttanut ja kolmannet pois myynyt :P

    VastaaPoista
  2. Heippa Tini, kiitos vinkistä! Oliko ne vibet minkä vuoden? Kun olemme ostamassa tämän vuoden uudistettua mallia varmaan kaverilta käytettynä. Niissä on kuulemma paranneltu nimenomaan tuota etupyöräongelmaa?

    VastaaPoista

Mukavaa jos kommentoit! :)