Kaksplus.fi

lauantai 14. huhtikuuta 2012

The asunto löydetty, tämä oli loistava! Ihanan avara oli vaikka epäilin neliöiden hukkuvan makkareihin. Asumisoikeusasunto siis. :)
Huone Andreakselle, miehelleni ja minulle, yksi työhuone ja mikäli kaikki tällä kertaa menee hyvin, joulukuussa syntyvälle joululahjalle. Tällä kertaa käymme varhaisultrassa oli miten oli. En vaan halua odottaa viikolle 12 ja kuulla että mitään odotettavaa ei olekaan. Luin netistä, että jos varhaisultrassa kaikki on hyvin, riskit ovat enää pienet, koska raskaudet menevät useimmin kesken varhaisemmilla viikoilla, sen vaan huomaa yleensä myöhemmin, kuten viimeksi kävi. Mutta olen silti iloisen toiveikas. :)

...ja nyt lisäksi toivotaan, että juuri me saisimme tämän asunnon, kynsin ja hampain kiinni. ;)

Pääsykokeet lähestyvät uhkaavasti. Laskeskelin, etten hidastuisi opinnoissa paljoakaan tulokkaan takia, jos olen ahkerana. OLEN! Yliopistossa kun voi paljon tenttiä ja nyt kesällä käyn jo avoimia. Joulukuuhun asti ehdin hyvin opiskella täysiä ja sitten helittää loppuun hetkeksi. Seuraavana lukukautena voinkin jo tenttiä paljon kun täysimetys on loppu ja mies saa olla lasten kanssa kotona sen aikaa. Harvassa kurssissa on läsnäolopakkoa, ne voin käydä sitten myöhemmin. Sitäkin pitää nyt jännittää, pääsenkö sisään vai en! Pakkopäästäpakkopäästä...

Eilen kävin tekemässä viimeisen lukiokurssin ja se olisi nyt siinä. Lakin saan 1.6. :)

Leikittiin kesää, mutta fuskattiin uunilla. 


4 kommenttia :

 1. Pohjapiirros näyttää oikein hyvälle. Pidellään peukkuja :)
  Onnea niin asunnon saantiin kuin opintoihin ja vauvauutisiin ja ja ja :)

  VastaaPoista
 2. Toi asunto näyttää tosi kivalta =)
  Ja paljon onnea vauvauutisen johdosta, toivotaan että kaikki menee hyvin tällä kertaa <3

  VastaaPoista
 3. Ihana asunto ja onnea päättäristä!
  Onnea erityisesti vauvauutisista, tällä kertaa parempi onni teille suotakoot!

  VastaaPoista

Mukavaa jos kommentoit! :)