Kaksplus.fi

maanantai 3. syyskuuta 2012

Terve!

Täällä edelleen kaikki hyvin ja raskaus etenee! Yhdeksännellä viikolla mennään ja neuvolassa tänään käytiin perinteinen rumba juttelemassa, verikokeita, verenpainetta ja muuta asiaan kuuluvaa.

Omat housut (kun käytän aika tiukkoja) puristaa niin ahdistavasti turvotuksen takia, että tilasin löytämäni ihanat pillifarkut raskaudelle. Kokemuksia kyselin ja sopivat kuulemma jo raskauden alussa ja päätyttyäkin, eli ei mitään suurta resoria joka törröttäisi paidan alta näkyvästi, kun ei sitä isoa mahaa vielä ole. Isompia farkkuja en jaksa ostaa kuukaudeksi tai pariksi, jotka eivät enää koskaan ole kokoani. Tuskin näyttävät normaaleja housuja ihmeellisimmiltä! Eikä mitään karmeata mammamallia, kuten tuntuu nuo usein olevan. :/


Bebesin äitiysfarkut: superskinny LOVE2WAIT denim


MUOKS: Nyt olen pari viikkoa käyttänyt ja ovat kyllä parhaimmat pillifarkut ikinä.
Tuo resori on tosiaan niin alhaalla (venyvä) että paitaa nostaessakaan ei näitä tajuaisi äitiyshousuiksi. JES ei mammamaista oloa! :D Tässä kapeassa resorissa on myös vyölle paikka, eli kun hoikistuu raskauden jälkeen, voi edelleen käyttää. Näissä ei ole siis mitään normaalin vyön paikan pidempää resoria. Aivan kuin normaalit farkut joissa yläosa on vain venyvämpää kangasta. (eikä tätä erota ulkonäöllisesti) Sisäpuolella on vielä kiristysnauhat joilla itse hiukan kiristin takaosaa kun tuo turvotus laski. Suosittelen kaikille lämpimästi jo alkuraskaudessa jos omat housut tuntuvat pahalta.


5 kommenttia :

 1. Ovat kyllä nätit. Itse en ole osannut käyttää mitään raskausajan vaatteita..

  VastaaPoista
 2. Jouduin viime raskaudessa siirtymään hetkeksi äitiyshousuihin jo kasiviikolla mutta turvotus laski hiukan ja kokonaan siirryin 14 viikolla.

  VastaaPoista
 3. Onnea raskaudesta! :) Mä oon tykänny H&M:n äitiysvaatteista sekä sellaisen omien housujen nappeihin kiinnitettävän "vyön" avulla, millä saa vähän lisäsenttejä housuille.:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heei kuulostaa kätevältä!
   H&M:n äitiysvaatteet ovat kyllä ihania ja löytyy paljon sellaisia "ei mammamaisia". :)
   Kävin vähän kurkkimassa jo. ;)

   Poista
 4. Haaste! :) http://neankuvakirja.blogspot.fi/2012/09/punaisen-ristin-perinteinen-operaatio.html

  VastaaPoista

Mukavaa jos kommentoit! :)