Kaksplus.fi

sunnuntai 17. maaliskuuta 2013

Sunnuntaita

Enpäs muistanut ollenkaan koko kihlajaispäivää, mutta toinenpa muisti ja onnistui yllättämään iloisesti. :)Iltaherkkuja sohvalla löhöilyyn ja koko perheen arkiseen hemmotteluun.


    Ja sitten tietenkin poikien juttuja johon äidillä ei ole mitään asiaa. Andreas on luetellut kotoa nyt viimepäivinä kaikki lelut ja huonekalut, jotka EIVÄT ole vauvan. Yksi paloauto on vauvan, ei mikään muu. Ilmeisesti jo nyt on hoksannut, että vauva on tulossa jäädäkseen ja omista haluaa pitää nyt kiinni. Kuitenkin joka päivä kyselee, koska se vauva haetaan sairaalasta eikä oikein tahdo ymmärtää, ettei äiti voi vain mennä sairaalaan ja isi hakea juuri tänään kun olisi jo niin kiva saada se pikkuveli. :D Hauska höpötysikä menossa, vaikka se tuo mukanaan myös kovan oman tahdon ja jankutukset. ;)Mahakuva! rv37
Seuraavalla viikolla synnytystapa-arvio, pitäkää peukkuja että saan "luvan" ihan normaaliin synnytykseen!
Tälläkin on vähän tapana keikkua ties missä asennoissa, joten jännityksellä odotetaan! Andreakselle löytyi söpö kevättakki zarlandolta. Ei ehkä se remuamistakki kuitenkaan pihaleikkeihin. ;)


Tänään kävi kuvaaja ottamassa kuvat vauvalehteen johon tulee juttu raskausajan mielialamuutoksista. Toukokuun numerossa olisi sitten murjotukset ja huvittavat herkistelyitkut, voidaan sitten vanhana lukea ja nauraa niille hetkille. :D
Nyt lähdetään syömään ja elokuviin, vielä kahdestaan kun ehitään ennen vauva-aikaa. 
Mukavaa sunnuntaita!

2 kommenttia :

 1. Voi apua, kohta synnytät :) Itse olen vasta 13 viikolla, mutta yllättän nopeasti aika on mennyt. Tuntuu, että vasta eilen tein raskaustestin :) Odotan myös toista lasta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kohtapa hyvinkin!
   Voi onnea sinne raskaudesta! :)

   Poista

Mukavaa jos kommentoit! :)