Kaksplus.fi

keskiviikko 11. syyskuuta 2013

Esimakua "kauniista" kodistamme. :D

Otin eilen puhelimella vähän ennen-kuvia ja jossain vaiheessa ehkä kivempi katsoa näitä kuvia, kunhan ne jälkeen-kuvatkin saisi. ;)

Ensiksi yksi nätti kuva, sitten ne "ei niin nätit".Voi apua! Mitä tuossa EI laittaisi uusiksi. Laskikuitutapetit revitty ja noh.. :D

Keltaiset seinät lähtevät, uusi lamppu tulee ja kaiteet maalataan. (ne puiset osat vain)

Epämääräinen röykkiö. Arvaattekin varmaan, että asumme edelleen entisessä asunnossa, uudessa on kova pöly kun miehet siellä ahkerana uurastaa. :) Kyllä siitä vielä kaunis tulee. ;)

4 kommenttia :

 1. Voi miten kauniit kaiteet! :) Minullekkin tuommoset! ;) Onko tää teidän uus asunto rivari vai omakotitalo? :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos, koitetaan kuoria kodista kaunis muutenkin vaikk vielä on keskeneräistä. Tämä on siis rivitaloasunto. :) Siirrytään varovasti kerrostalosta kohti maan pintaa. ;)

  VastaaPoista
 3. erikoiset porraskaiteet :) Miltä vuodelta tuo asunto on? Löysittekö asunnon ns. vanhoilta kulmilta vai onko edessä ihan uusi asuinalue ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vuodelta -65 on tämä rivitalo. Hmm taitaa olla ihan vanhaa aluetta, vaikkakin paljon laajennettu tästä vierestä kun on myös uusia rivitaloja/omakotitaloja. Laitan kuvia kunhan saadaan muuttolaatikot purettua ja viimeisteltyä pintaremontti. :)(hetki voi mennä) ;)

   Poista

Mukavaa jos kommentoit! :)