Kaksplus.fi

lauantai 23. marraskuuta 2013

Kivoja uutisia!

Tässä matkustellaan repussa, piti ottaa vielä kuvaa tästä. :)Vauvaa ainakin piti kuvata, mutta joku päätti osata poseerauksen paremmin. ;)

Ruudun takaa valottunut pipopää


Kivoja uutisia, pääsin ammattikorkeaan liiketaloutta opiskelemaan! Hain aikuispuolelle jotta voin aloittaa jo tammikuussa. Opinnot ovat iltapainotteisia ja pystyn myös paljon tekemään verkossa, joten sopii hyvin perheemme arkeen, pienempi on kuitenkin vielä aivan liian pieni menemään päivähoitoon. Nyt sitten vuorotellaan C:n kanssa tammikuusta alkaen. Kiva juttu, kun jännitin pääsyä kovasti, en saanut lähtöpisteitä lainkaan aikaisemmista kouluista, koska niitä sai vain saman alan tutkinnoista joita tuntui monella muulla olevan. Ilmeisesti on mennyt koe ja haastattelu aika hyvin sitten. :)

Aloitin myös viimeinkin autokoulun, jota olen tässä vältellyt vuosia. Seitsemän teoriatuntia käyty ja ensi viikolla kokeilemaan autolla ajamista, apua! En taida ihan heti uskaltaa meidän autolla lähteä liikkeelle kun kortin saan. (toisaalta on ne täydet vakuutukset) :D Toivottavasti saan itseluottamusta ajotaitoihini harjoittelemalla, tällä hetkellä tuntuu hyvin epävarmalta koko asia. (ja pelottavalta)


Söpöjä kerhokuvia tuli kirjeessä ihailtavaksi ja räpsäsin niistä heti kuvamateriaalia facebookkiin:
Samuel 7kk

Andreas 3,5v
Pienet rakkaat poikani. Andreas on kovassa höpötysiässä ja Samuel touhukas tyyppi nousee seisomaan ja on jo kuukauden verran konttaillut täällä pitkin taloa. Andreas kantelija sitten kertoo aina sopivasti jos pikkuveli saa käsiinsä multaa tai mitä ikinä keksiikin, voin hyvin laittaa ruokaa kun tämä höpöttelevä pieni poliisi vahtaa minkä kerkiää, välillä vähän liikaakin ja joudun sanomaan, että anna pikkuveljen nyt maistella maailmaa. (kirjaimellisesti)

Ihanaa... sanoisinko jo joulun odotusta? Meillä pihavalot loistaa terassilla, ison tuijan ympärillä ja lyhdyssä on kynttilä palamassa. Myönnän haaveilevan jo joulusta! Joten HYVÄÄ JOULUN ODOTUSTA KAIKILLE! :)


                     

4 kommenttia :

Mukavaa jos kommentoit! :)