Kaksplus.fi

maanantai 13. tammikuuta 2014

ValkoistaPieni villavauva. Kaunein vaatematsku mitä on. :) Keväisin on kivaa, kun se päällivaatekin voi olla neule, nyt se harmi vaan piiloutuu tylsien haalareiden alle, mutta saapahan hetken ihastella noita söpöjä neuleita ennen kuin pukee päällimmäiset. :)Portti tuli portaisiin, kun alkoi näyttää uhkaavasti siltä, että Samuel lähtee yläkertaan isoveljen perässä. Ei ollut ihan niin varmat askeleet kiviportaissa vielä. ;)
Väännettiin siitä, saako keittiö jäädä kirsikan väriseksi vai maalataanko se valkoiseksi. No maalasin sitten valkoiseksi ja puolessa välissä halusinkin kiiltävän keittiön. Eli hiomakone käteen, maalit veke ja alusta koko homma. :DMatta 


Kiiltävä

Lastulevyn päälle maalaaminen ei ehkä ole se kestävin juttu, mutta tämän täytyneekin kestää vain 2-3 vuotta kunnes koko keittiö menee uusiksi, siksi ei lähdetty suoraan ostamaan uusia osia. Hioin vain pinnan hiukan sameaksi ja kalustemaalia päälle kuten ohjeistettiin. 

 Portaiden kaiteet myös tummasta valkoiseen kiiltävällä öljypohjaisella maalilla, alemmassa kuvassa viimeistelen mustaa osaa, kun valkoinen ei mennyt aivan suorassa linjassa, niin "piirsin" pikkupensselillä uuden mustan viivan. Ei ihan helppoa kun niin pikkutarkasti kädet täristen koitat suoraa viivaa tehdä pikimustalla valkoiseen.Pieni uteliaskin siellä istuskelemassa


Sitten vaan lisää listoja lattiaan ja kattoon. Hankittiin mietinnän jälkeen valkoisen lattia- ja kattolistat ja pelkäsin ettei näytä hyvältä, mutta turha pelko oli. Laittaminen koitui vähän hankalammaksi, kun katto ja seinä molemmat järeää materiaalia ja ehdittiin pari listaa hajottamaan kunnes marssittiin ostamaan kunnon poravasara, johan lähti homma toimimaan. Sunnuntaina taukoa ja huomenna (anteeksi vain naapurit) jyrisee ja kumisee taas pora seinissä.

3 kommenttia :

Mukavaa jos kommentoit! :)