Kaksplus.fi

perjantai 7. helmikuuta 2014

Beigeä

 Käytettiin Samuelia lääkärillä ja kun sitä varten yhtenä yönä haluttiin antaa tarkka kuva minkälaisia on meidän yöt, laskettiin herätyksiä tulleen 17 kertaa. Ei ehkä ihan tavanomainen 10kk ikäiselle.
Anemiaan sai rautalääkkeet ja onneksi mitään sen pahempaa ei siis löytynyt.Zarasta löytyi ihania paitoja jonon jatkoksi ja tietysti beigen sävyjä. ;)
Andreakselle mietin superstarien ja conversen välillä enkä osannut päättää niin lähti molemmat mukaan kevääksi. Kenkiähän ei koskaan ole liikaa eikö? Vai koskiko se vain aikuisia naisia? ;)
6 kommenttia :

 1. miten sulla on varaa ostella lapsille tollasia kenkiä? Ite en raaski edes itselle ostaa kodinhoitotuella tollasia :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tässä perheessähän toinen käy töissä, eikö käy?

   Poista
  2. Kotihoidontuki ei ole perheemme ainoa tulonlähde ja kyllä, toinen meistä käy töissä.

   Poista
 2. Kyllä meilläkin toinen käy töissä mutta ei kuitenkaan ole ehkä ihan merkkikenkiin varaa, riippuu toki urasta. Noh pääasia että on kengät jalassa, vaikka olenkin consseista kateellinen :)

  VastaaPoista
 3. Nuo lasten converset ja muut merkkikengät maksaa noin 40 e. Ihan samanhintaisia kun muutkin kengät, toki jotain saa alennuksella alle kolmenkympin.

  Lindex myy tosin jotain merkkikenkiä joita en edes tunne ja maksoi 89 e. Ihan järkyttävä hinta, mutta ei nuo niin paljin maksa. Max 60 e kuitenkin...itse sain neljällä kympillä ihan nettikaupasta.

  VastaaPoista

Mukavaa jos kommentoit! :)