lauantai 2. elokuuta 2014

If you are going to San Francisco...

Toissapäivänä sain tietää, että lähdemme Kalifornian Palo Altoon pidemmäksikin aikaa. Alkushokin jälkeen alan jo pikkuhiljaa sulattamaan, että Suomi jää taakse, koti jää taakse ja äkkiä kyhäilemään iltaa rakkaiden kanssa. Ajokoe on perjantaina ja sen on vaan pakko onnistua, sillä lauantaina on jo lähtö.

Seuraavat päivät kuluvatkin paperisodassa, ajotunneilla, tapaamisissa ja pakkaillessa ihmetellen, miten pakataan pitkäksi ajaksi.
Onneksi löysin Facebookista kaksi ryhmää joissa on suomalaisia naisia/perheellisiä Piilaaksosta. Paljon neuvoja sainkin sieltä.

Blogini muuttaa siis hieman muotoaan lauantain jälkeen, palailen! :)8 kommenttia :

 1. Mukavaa :) Varmasti mahtava kokemus.

  VastaaPoista
 2. Aika yllättävä käänne. =D

  VastaaPoista
 3. Kauanko olette ja miksi lähdette? Varmasti upea kokemus! :)

  VastaaPoista
 4. Miksi lähdette?

  VastaaPoista
 5. Kyseessä on liikematka ja en vielä varmuudella tiedä ajankohtia. Asuntoa edelleen hätäisesti etsimme. Löysimme aivan upean suuren omakotitalon ja olin jo pilvilinnoissani muuttamassa siihen, mutta se olikin mennyt. Mikä pettymys! :D Nyt on kolme päivää aikaa löytää se, tai sitten asustelemme hotellissa ja katselemme siellä. Näyttäisi pahasti siltä, että hotelli alkuun on ainoa vaihtoehtomme, mutta en valita, sittenpähän pääsemme kunnolla katselemaan taloja ja asuntoja, vertailemaan ja kyselemäänkin paikallisilta mitä kannattaa edes toivoa. Lähtö on kuitenkin lauantaina.

  VastaaPoista
 6. Mukavalta näytti ensi päivien kuulumiset ja kuvat! :) Oletteko siis kuukausia vai jopa vuosia siellä? Postaile ihmeessä kuulumisia niin usein kun mahdollista, täällä myös mietitty ulkomaille lähtöä pidemmäksi aikaa! Joten miellään niin hyvistä ja huonoistakin puolista kuulen ja niistä ylläreitä (mukavista tai ikävistä) mitä ei ole koto suomessa osannut ottaa huomioon tai ajatellakkaan!

  VastaaPoista
 7. Voi vitsi! Hurjaa :) Miten te noin pienell varoitusajalla, vai oliko siis tiedossa jotain kuitenkin? :D

  VastaaPoista
 8. Oih aika nopeaa toimintaa!

  VastaaPoista

Mukavaa jos kommentoit! :)