sunnuntai 24. elokuuta 2014

Nimppariherkkuja

Täältä saa vähän joka kulmalta mansikoita ja muita herkkuja jotka maistuvat oikeasti taivaallisilta. Nyt minäkin huonosti aamupalaa syövä tyyppi olen löytänyt jotain minkä saan kurkusta alas.

Siinä myös Samuelin nimpparivohvelit. Nam!
Jaahas...Tämä jää nyt superlyhyeksi. Tarkoitus oli tähän tulla kirjoittelemaan enemmänkin fiiliksistä ja jutuista täällä, mutta nyt tulikin lähtö kaupungille. Laittakaa kysymyksiä kommentteihin jos mieleen tulee niin vastailen kunhan istahdan tähän uudestaan. :)


7 kommenttia :

 1. Paljon myöhästyneitä nimpparionnitteluja sekä pusuja Samulle <3

  VastaaPoista
 2. toivottaa Neta ja muut

  VastaaPoista
 3. Minkälainen on hintataso Californiassa?

  VastaaPoista
 4. Miltä tuntui tuo nopea muutos miltä Amerikka tuntui, minkälaiset siis ensimmäiset päivät olivat? Oliko tippien antaminen vaikeaa? Monille on kun ei ole tottunut. Minkälaisia ihmisten kanssa on verrattuna Suomalaisiin?

  VastaaPoista
 5. Mitä teette päivisin siellä lasten kanssa? Miehelläni olisi myös jossain vaiheessa mahdollisuus jenkkeihin muuttoon töiden puolesta, mutta en ole varma viihtyisinkö itse kotona ilman omia ympyröitä. Siksi siis mietin teidän päivien kulumista 😊

  VastaaPoista
 6. Miksi muutitte usaan? Luin joskus blogiasi, mutta en viime aikoina. On varmaan mennyt ohi paljon. Meinaatteko pitkään siellä asua? Kauniita kuvia.

  VastaaPoista
 7. Myöhästyneet nimpparionnittelut <3 *Laura*

  VastaaPoista

Mukavaa jos kommentoit! :)