Muutto Palo Altoon

Tässä pieni pläjäys Golden gatea, uutta (välikaista taas) asuntoa Palo Altossa ja Sausalitoa.


Joka kulmassa on joku ravintola ja se tuoksu vie mennessään. Tämän jälkeen käväsin pedikyyrissä ja kiertelemässä kaupungilla. Ihana päivä! :)

Asunto on aika tylsän tavallinen, mutta keittiöstä pidän tummuudesta huolimatta joten kuvasin sitä hiukan ja makkarin nurkankin. Ei ehkä ihan sellainen millaiseksi itse laittaisin, mutta miellyttää silmää silti oikein hyvin ja täällä on mukava olla. Onpahan ainakin toimivampi kuin hotellin keittiö.Keittiönpöytä näyttää yllättäen tältä, kun erillistä työhuonetta ei tässä asunnossa ole. Uudet kengät kävin vielä kipasemassa Andreakselle ja hän valitsi värin. Mukaan pakkasin vain yhdet liian kuumat kengät ja sandaalit, joten vilposat tennarit oli hyvä ostos. Kun palaamme Suomeen, tunnen itseni kenkäfriikiksi varsinkin lasten osalta... No vähän itsenikin. 


En ole mikään kova suklaan ystävä, mutta kun tiedän etten Fazeria saa, sitä tekee kummasti mieli. Kaapissa onneksi odottelee vielä yksi levyllinen. 

Huomenna käyn juttelemassa puistossa myös suomeksi kun päätin kysellä puistokaveria facebookin ryhmässä joka on tarkoitettu täällä asuvien suomalaisten perheellisten jutusteluille. 

Tunnisteet: , ,