Sunnyvalessa ollaan

Lennot on ohi ja eilinen menikin kokonaisuudessaan shoppailuihin, nyt lapset nukkuu ja yksikseni istahdan kertailemaan koko tapahtumaa.

Keskiviikkona vielä vieteltiin mukavaa iltaa ystävien ja muutaman sukulaisen kanssa, lauantaina olikin jo lähtö.

Valvoteltiin lapsia helpottaaksemme aikaeron tuottamia vaikeuksia ja se onnistuikin yllättävän helposti. Joustavat lapset ilmeisesti, kun jo heti seuraavana Kalifornia-aamuna lapset heräsivät vähän viiden jälkeen, tänään sitten seitsemältä aamulla, eli aika lailla selätetty tuokin nyt. Yritettiin pitää jonkinlainen yö lentokoneessa ja kyllähän väsytetyt lapset sitten monta tuntia nukkuivatkin siellä. 3h, vaihto 1h ja 11h Lento meni loistavasti, kiitos lapsille! :)

Andreas oli kovasti odotellut palmuja ja niitä hän sai:


Kentältä haettiin ja vietiin autovuokraamoon josta sitten jatkoimmekin omillamme. Sahailimme muutamassa hotellissa ennen kuin löysimme oikean ja hotellissa odottelikin mukava ylläri. Meille oli sinne tuotu kasa hedelmiä, lapsille pehmolelut, pähkinöitä, pullovettä, viiniä ja Iphone paikallisella liittymällä. (vähän helpottaa alkua)

Väsymys tuli pian ja odottelimme shoppailua seuraavalle päivälle. Lähdimme aluksi torille ostamaan värikkäitä kasviksia ja hedelmiä.Sitten halusimme kokeilla junalla matkustelua ja San Franciscon keskustaan kävi matka.

Nyt sitten totuttelemaan vaan, kaikki höpöttelee kauheasti, lapsia huomioidaan hirveästi ja ruoka maistuu erilaiselle. Ei aina niin hyvällä tavalla jos kyseessä on suola, sokeri ja rasva. Muuten olen kyllä ilomielin maistelemassa. Onneksi täältä saa niin hyvät kasvikset, että syömme kotoisia ruokia vain tuoreemmilla ja värikkäämmillä kasviksilla. ;)

Viikon päästä saamme (ehkä)asunnon, siihen asti asumme mukavassa hotellissa ja kuvasin hieman:Uima-allas löytyy pihalta ja kaikki mukavuudet mitä voisi toivoa. Ruuat saa huoneeseen jos haluaa, puro solisee talomme ympäri ja eipä tässä enempää voisi toivoakaan.

Palailen! :)

Tunnisteet: ,