Piristävää shoppailua

Tavaroita ei kauheita määriä tullut mukaan joten nyt kun uusi pesukoneemme meni hajalle (hyvä tuuri) niin on vähän ongelmallista vain muutaman lempparivaatteen kanssa elellä kunnes korjaaja ehtii paikalle. Omakaan ei saanut tehdä takuun vuoksi koneelle mitään, joten odotellaan... Joten uusiahan löysinkin eikä se täällä kovin hankalaa olekaan kun kauppoja on paljon ja ne ovat suuria.


Uusi tukka joka on siis aavistuksen tummempi kuin luonnollinen sävyni. Pyysin kampaajaa laittamaan koko päähän ihan ohuita rusehtavia raitoja. Iho muuttuu täällä väkisinkin ruskeammaksi ja tukka vaan vaalenee entisestään. Pidän kuitenkin enemmän siitä, ettei ole niin kovaa kontrastia. :Kampaaja päivitteli kuinka kehtaan tummennella niin vaaleaa omaa tukkaani kun harvemmin näkee luonnollisena niin vaaleaa. Suomessa ei tuollaista kuulekaan. ;)

Pienikin on hoksannut innostuneena miten kävellään korkokengillä, ehkä tämä tulee vielä katoamaan jos saan veikata. ;)


Olen tullut jo nyt siihen pisteeseen, että kuvaan tavallista ruisleipää ja makuunin irtokarkkeja. Kyllä, minä sain niitä jihuu! Äiti lähetti monta pientä pussia (että muka annostelisin säästeliäästi)...


On ne vaan niin hyviä - jälkiuunipalat ja irttikset mmmm.

Tunnisteet: