torstai 11. syyskuuta 2014

Tabbouleh

Jäi himo tähän kummipojan synttäreiltä ja oli pakko soitella ohjetta. Jaan sen nyt tännekin, helppoa ja hyvää! :) Mitat ei ole niin justiinsa kun ei niillä kauheasti väliä olekaan, ihan oman maun mukaan.






3dl Cousciusia tai bulguria
Pieni kesäkurpitsa
Paketti kirsikkatomaatteja
Paprika
Fetajuustoa
Puolikas cantaloupemeloni
Punasipuli 
Persiljaa
Sitruunamehua
Suolaa

Pippuria
Valkosipulia
Öljyä paistamiseen


1. Keitä couscous vedessä (myös 3dl) noin 5min ja huuhdo sen jälkeen kylmällä vedellä.

2. paista kesäkurpitsa ja puolitetut kirsikkatomaatit öljyssä ja mausta suolalla ja pippurilla. (anna jäähtyä ennen sekoitusta)

3. Leikkaa loput ainekset sopiviksi paloiksi ja sekoita jäähtyneeseen couscousiin tai bulguriaan ja mausta valkosipulilla (tai puristetulla), sitruunamehulla sekä persilijalla.

VALMIS!

Tosi helppo kiireisillekin päiville kun voi vain napata jääkaapista pöytään.

1 kommentti :

Mukavaa jos kommentoit! :)