Boardwalk

Täällä käytiin tänään, sekä tietokonemuseossa, mutta koska huomasin kuvia olevan 445, tämä päivitys saa jäädä tähän ja jatkan huomenna. Menee muuten koko yö valkatessa! :D 
Tässä viikon takaa kun pojalle tosi tärkeä fafa saapui. :) Ja kuvakin itse fafasta korvapuustin kanssa jotka ehkä hieman epämuodostuineita, eikä täältä löydy edes raesokeria, mutta hyviä oli! ;)


Mieheni oli minun ollessa kipeä, löytänyt venäläisen pariskunnan puistosta ja kaupitellut minua naiselle kaveriksi.Tapasinkin hänet ja vaikutti tosi mukavalta, vertailtiin intoillen Venäjän, Suomen ja Amerikan eroja aina juustohöylästä politiikkaan asti ja naurettiin Putin-juustolle. Olimme samaa mieltä tästä kummallisesta kommentista, että venäjä ja suomi ei tosiaankaan kuulosta yhtään samalta. Nakkikeitto oli muuten yksi esimerkki suomen huvittavasta kielestä joka kuulemma kuulostaa iloiselta hypähtelyltä. :D Vertailtiin hintoja, kasvatusta, ruokia ja ihan kaikkea. Erittäin mielenkiintoista saada siihen vielä kolmaskin maa. Minua kun kiinnostaa ihan pikkuisetkin erot hirveästi ja kyselen kuin pieni lapsi kyselyiässä.Tunnisteet: