lauantai 1. marraskuuta 2014

Trick or threat!


Harmittaa kun ei ole kuvia kiertelystä, oli tosi pimeää ja otin väärällä asetuksella kuvia eli monta sameaa vain löytyy. Andreas kierteli innoissaan pitkin taloja, lapset juoksentelivat asuissaan kiljua kikattaenn ympäriinsä ja kaikki oli niin superiloista taas että naamaan sattui se hymyilemisen määrä. Ja siis oikeasti sattui... Ihania iloisia ihmisiä avasi ovia silmät loistaen. Yksikin vanhempi herra oli aivan siinä lasten innossa mukana ja hänen piha...voi olisittepa nähneet! Valoja täynnä, kurpitsalyhtyjä, välkkyviä kissoja ja pimpottaessaan oveen vanha mies nauroi kovaan pelottavalla halloweeniin sopivalla äänellä ja avasi sitten isolla hymyllä oven, melkein nauratti se hänen intoilunsa määrä. :D

 Ihmiset olivat oikein nähneet vaivaa näihin halloweenpolkuihin ja joillain oli jopa leluja lapsille karkkienkin lisäksi. Nyt on sitten ämpärintäydeltä herkkuja ja ilmeisesti ne pitää nyt jotenkin saada tuhottua. :D

Oli kyllä ihana ilta, iloisia aikuisia ja jännittyneitä sokerihuuruisia lapsia silmät kirkkaina juoksentelemassa pitkin kyliä, niitä kauniita koristeltuja pihoja ja naurua joka puolella. Illalla mentiinkin sitten kaveripariskunnalle viettämään vielä aikuisten iltaa lasten mennessä nukkumaan ja uni maittoikin sitten hyvin.

Kuusi päivää Suomireissuun! :)


4 kommenttia :

 1. Pitkän aikaa tullut luettua sun blogia, mutta vasta nyt saan aikaiseksi kommentoida, heh! :) Kaipa se on tätä Halloweenkaipuuta havaittavissa! Mutta - ihana postaus, ja ihana blogi! Kaikkea hyvää teille myös jatkoon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi ihana kuulla, välillä sitä miettiikin ketkäköhän mahtavat blogia lueskella kun kävijöitä ei näe ilman kommentteja. :) Kiitos kivoista sanoistasi!

   Poista
 2. Kivulias hymyily :D

  VastaaPoista
 3. Ei tullut hymy valokuviin asti.. Ihana keijupuku!

  VastaaPoista

Mukavaa jos kommentoit! :)