lauantai 20. joulukuuta 2014

Happy birthday to...me!

26 vuotta tuli täyteen ja käytiin sitten synttäripihvillä ihanassa pienessä ravintolassa täällä San Mateossa ihan kahdestaan ja sain lahjaksi kauniin sormuksen jota olinkin jo toivonut kun ihastelin sitä liikkeessä.
"Timantti" on kristallia, ettei toiveeni nyt mikään tuhansia maksava ollut. ;) Saa nähdä kauanko nämä Swarovskit kestävät, jos kestävät kivasti sellaista ei-arkikäyttöä, voisin ottaa uuden luottomerkin juhlakoruille, en oikein raaski ostaa mitään kalliita koruja, etenkään korvakoruja, koska kyllästyn nopeasti ja hukkaan ne aina. Hukkaileeko muutkin paljon vai olenko aivan mahdoton? Vähintään yhdet kuukaudessa hukkuu johonkin ja olisi aivan sydäntäsärkevää hävittää kalliit timanttikorvikset. Olen hävittänyt seurustelun alkuaikoina saamani kaksi kaulakorua, toinen hopeinen jossa pieni timantti ja toinen kultaketju, rikkonut yhden rannerenkaan ja kadottanut huomenlahjana saadut helmikorvakorut ja yhdet tuliaiseksi saadut hopeiset korvakorut. Meillä oli myös sellaiset teinisöpöt kultaiset sydämenpuolikkaat joista kadotin omani sen jälkeen kun olin katkaissut vahingossa siitä ketjun... Sitten lukemattoman määrän halpisrihkamaa josta nyt ei niin väliä, mutta miten mulle uskaltaa edes ostaa tällaisiakaan sormuksia?! :D Kihla- ja vihkisormus tietysti erikseen, mutta ne ovatkin tiukasti sormessa aina arjessa kuin juhlassakin.


Täällä minä vain uskallan ajella, vaikka edelleen tärinällä mennään. Hyvä kun on joku pakottaja, en olisi muuten varmaan ikinä uskaltanut ajaa noilla sokkeloisilla ja ruuhkaisilla teillä.Huomenna katselemaan kalamaailmaa vähän kauemmaksi. Öitä.
6 kommenttia :

 1. ONNEA! Ihana sormus. :)

  VastaaPoista
 2. Paljon onnea! :) Kyllä on kaunis sormus. Mä oon kyllä hyvä pitämään koruista huolta, tosin rihkamakorviksia tulee hävitettyä... Ja kerran vihkisormus katosi, kun se oli lipaston päältä tipahtanut avoimeen sukkalaatikkoon, siinä meinas itku tulla kun kaadoin koko kämpän ylösalaisin sitä etsiessä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vihkisormuksen katoaminen olisi ihan painajainen! Onneksi löytyi. :)

   Poista
 3. Ihana :-) kyllä Swarofskit on mulla kestäneet ihan arkikäytössäkin ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä kuulla, samalta merkiltä on joululahja miehelle. ;)

   Poista

Mukavaa jos kommentoit! :)