keskiviikko 31. joulukuuta 2014

!!


Kivempiin juttuihin, me parannuttiin! Ei kuumetta, ei yskää ja ulos taas päästään. Voitte kuvitella kuinka tärkeää on repiä itsensä ylös valvoskellessa siinä huurussansa. On erityisen tärkeää, että pääsee ulos raikkaaseen ilmaan, jaksaa taas hetken pidempään, näen kavereita ja lapsilla on leikkiseuraa.

Kuume: VOITETTU!


6 yötä vielä.


7 kommenttia :

 1. Voimia ja parempaa tulevaa vuotta <3

  VastaaPoista
 2. Toivottavasti se nyt selviää ja alkaa helpottaa! Multa on leikattu kitarisat, kun olin neljä, eikä jäänyt huonoja muistoja. Pääasiallinen muisto on, että sen jälkeen sai syödä jätskiä :)

  VastaaPoista
 3. Voimia sulle. Luin äsken Aihe Vapaata ja järkytyin erästä ketjua lukiessani sinun kirjoituksestasi. Kuvittelin tilanteen teillä jo helpottaneen.

  Toivon todella todella että teidän pienelle löytyy apu ja te saatte nukkua. Nukkumattomuus tekee hulluksi, kenet vain.

  Jos muu ei auta, niin kannattanee harkita esim. sairaalareissua pienelle. Saisitte edes muutaman yön nukkua rauhassa. Ainakin Helsingissä joku sairaala piti unikouluja (eiköhän sielläkin missä te nyt olette). Lapsi siis vietiin sairaalaan, hänen kanssaan oltiin päivät, mutta yöksi vanhemmat lähtivät kotiin. Teidän tilannetta tuo unikoulu ei luultavasti korjaisi, mutta antaisi teille ainakin lepotauon.

  VastaaPoista
 4. Hmm en ole vauvapalstalla kirjoitellut, tarkoitatko siis mitäsnyttiä? Siellä olen tilanteesta puhunut.

  VastaaPoista
 5. Juu, niin näköjään =) mulla on molemmat tuossa auki.

  Mä luin sun kirjoituksia jo silloin aiemmin kun kerroit noista sun lapsen 'raivareista' ja mietin et tuosta jos selviää järjissään, niin saa olla aika super.

  Mulla on itsellä 9 lasta, joista osa on sairastanut tosi hankalia infektiokierteitä. SILTI mä olen saanut pääasiassa nukkua yöt. Välillä on mennyt heräillessä jonkin verran, mutta ei kymmeniä kertoja...
  Nyt 'vanhana' valvon sitten ihan vaan kun valvottaa. Ärsyttävää tämäkin on mut toki ihan toista.

  t. edellinen anonyymi joka ei ollut tarkkana.

  VastaaPoista
 6. Oi sulla on iso perhe, ihanaa! Kiitos kivoista sanoista, olet ihana. :)

  VastaaPoista

Mukavaa jos kommentoit! :)