Joulu sairastellessa

Ollaan oltu kuumeisia eikä tästä joulusta näyttänyt tulevan mitään. Vielä eilen makasin sängyssä puolikuolleena ja raahauduin kauppaan hakemaan edes jotain, säälitti niin paljon, ettei lapset saa mitään tunnelmaa tänne.
Käytin aikaa siellä puoli tuntia ja se on kaikki mitä tänä jouluna tein. Ei tullutkaan sitä suunniteltua kalkkunaa, kinkkua, laatikoita, joulukuusta eikä muita ihania hössötyksiä, mutta saatiin kuitenkin joulutunnelmat järjestettyä. Tänään oli enää pientä lämpöä ja nukuin kahden päiväunet niin sain voimia kattaa pöydän.

Musiikkia soimaan, ruokaa joka ei suussa maistu millekään eikä oikein olekaan sitä perinteistä jouluruokaa, mutta lapset tuntuivat olevan erittäin tyytyväisiä saamiinsa leivoksiin, karkkeihin ja piirakoihin. Tässä lämmössä innostuin jopa tanssimaan joululaulujen tahdissa ja mukavaa oli. Kyllähän se tunnelma sieltä tulikin.

Nyt menossa kauhea tohina legojen parissa jotka olivat ilmestyneet yöllä olohuoneeseen, ei tällä kertaa kuusen alle, mutta olivat kuitenkin. :D

Tässä oli tosi odotettu lahja Suomesta, satukirja! Ollaan niin odotettu, että saisimme lukea muitakin suomen- tai ruotsinkielisiä satuja kuin niitä muutamaa samaa aina uudestaan ja uudestaan. Jospa yli 300:sta sadusta riittäisi iloa pidemmäksikin aikaa. :)

Ihanaa joulua kaikille!


Tunnisteet: ,