Kaksplus.fi

lauantai 10. tammikuuta 2015

...ja niihin röntgenin tuloksiin.

Kitarisa oli kuvauksessa normaalin kokoinen ja tästä yllättyi lääkärikin, olisi kuulemma sopinut niin hyvin kaikkeen. No, elämä jatkuu liian vähäisillä unilla ja ehkä me "sitten joskus" nukutaan. Kolmen viikon päästä piuhat päähän ja unitutkimukseen yhteen parhaimmista USA:n tutkimuslaitoksista. Eli kolme viikkoa pitää valvoa, sitten edetään ehkä jos edetään ja kun ei kuitenkaan edetä, puuduttavaa. En jaksaisi sitä kolmeakaan viikkoa lisää, jokainen yö on lisää ja aivan liikaa, ämpäri oli täynnä jo ajat sitten. 

Viime yönä kiljuttiin tihein väliajoin kuuteen aamulla, sitten sai ruhtinaallisesti nukkua kaksi tuntia kahdessa osassa. Muutaman kuukauden ikäiset vauvat ympärillä nukkuvat jo paljon enemmän, suurin osa on nukkunut alusta asti paremmin.

Aamulla lähdetään aina samaan aikaan miehen kanssa, hän töihin ja me ulos. Kahvi on illalla jo ladattu koneeseen, senkus painaa päälle niin saa tehojuomaa. Näillä unilla masentaa todella helposti ja pahinta on jäädä sisälle murjottamaan. Pakotan siis itseni mieheni kannustuksella ulos lasten kanssa heti herättyämme ja se vaikuttaa tosi paljon kaikkien jaksamiseen. 
Lapset saavat touhuta itsensä väsyksiin kavereiden kanssa ja tämä äiti saa piristävää raitista ilmaa, eikä huono omatunto sisällä mököttämisestä pahenna oloa. Meillä on siis ihan kivat päivät vaikka väsymys varjostaakin.
Lapset lähtee isänsä kanssa töiden jälkeen yleensä uimaan ja sitten katsotaan vielä tarvitseeko joku päiväunia, että kestää tulevat huonot yöunet. Tiimityötä!

Nukun Samuelin kanssa usein päiväunet, esikoinen saa päättää joko videoita/omaa hiljaista leikkiä ja lukemista tai päikkärit. Arvaatte varmaan mitä valitsee... 

Kohta alkaa koululla kurssitkin, voi se piristää niin paljon. Lisää onnistumisen tunteita kaivataan ja muuta mietittävää illoiksi kun se tuleva kauhea yö!


Jotta elämä maistuisi muilla osa-alueilla paremmin

Andreas tänään puistossa: "äiti sä tarvitset nyt kahvia!". :D

5 kommenttia :

 1. Ihan valtavasti voimahaleja...toivottavasti jotain alkaisi löytymään :( Meillä kakkosen kanssa oli huutoa ja raivoa öisin niin pitkään, että alkoi saada syötyä muutakin kuin bataattia ja poroa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos sulle, mieltä lämmittää aina nämä lämpimät kommentit, ihan jokainen. <3

   Poista
 2. Voimia kovasti - huonosti nukutut yöt vaikuttaa niin negatiivisesti mielialaan ja jaksamiseen. Halusin vaan tsempata ja ihastella päättäväisyyttä lähteä aamulla heti ulos. Tosi hyvä konsti saada vähän rytmiä päivään :)

  VastaaPoista
 3. Paljon voimia ja jaksamista yövalvomisiin. Olen luullut että meidän lapsi on huono nukkuja, mutta enää en kyllä valita jos muutamia kertoja heräilee yöllä ja ikää on vajaa 9kk! Tosi mielenkiintoista lukea teidän elämästä siellä. Mua kiinnostaisi kuulla esim. teidän vanhemman lapsen kielen oppimisesta lisää. Onko englannin kielisiä sanoja alkanut tulla puheeseen, miten kommunikoi muiden lasten kanssa ym. Jotenkin niin kiehtovaa kun lapset oppii kieliä "niin helposti" aikuisiin verrattuna. Ja toki sikäläinen päiväkoti kiinnostaa myös :)

  VastaaPoista

Mukavaa jos kommentoit! :)