Kevättä Kaliforniassa


Tiedätte varmasti sen ihanan kevätfiiliksen kun aurinko paistelee jo lämmittävästi, kuivia risuja ja vanhoja lumen alta paljastuvia lehtiä lojuu maassa, mutta sieltä pilkottelee jo nurmikko ja pienet kukat alkavat kukkia. Ilmassa tuoksuu hiekka ja eloon heräävä luonto. kestihän sitä "kylmyyttä" ehkä kaksi viikkoa, puut tiputtivat lehtensä hetkeksi ja yhtäkkiä luonto alkaa taas kukoistaa. Tulee sellainen lämmin onnellinen olo, lumi (kuvitelmissa)on vihdoin sulailemassa pois, koneet puhdistelevat lenkkareissa narskuvaa hiekkaa kaduilta ja tiet kuivuu. Lunta ei ole ollut täällä ei sitten lähellekään, mutta tuntuu aivan siltä ja huomaan fiilisteleväni Suomen kevättä enemmän kuin mitään. (koti-ikävä) Saan tänä vuonna nuuskutella kaksi kevättä, mikä olisi tunteellisempi vuodenaika.


Tilasin lapsille villakangastakit, mutta ne taitaa nyt jäädä odottelemaan Suomen keliä, täällä ne on illallakin aivan liian kuumat. Kuvia piti silti otella kun ihastuin heti näihin. Andreakselta tämä kuvausidea oikeastaan ensin tulikin ja Samuel lähinnä ihmetteli miksi puen hänelle takkia päälle. Huomatkaa nyt sitten, että kuvassa on myös pari autoa. Se oli erittäin tärkeää pienelle pojalle. ;) AIka nopeastihan ne sitten pitikin lämmön vuoksi riisua, mutta vielä päästään käyttämään, ellei ole jopa liian kylmät silloin helmikuussa! Hyrrr en tiedä miten selviän kun täältä lämmöstä joka lisääntyy koko ajan, tulee yllättäen pakkaslukemille. Marraskuinenkin sää tuntui aika karulta niin nopeasti vaihtaen lämpötiloja.

Neljä päivää ja sitten minulla alkaa koulussa kurssit, en jaksaisi enää odotella. Tuntuu lomilla vain siltä, kuin aikaa menisi hukkaan iltaisin. Ne voisi hyvin käyttää kouluhommien parissa.


Keväisiä tunnelmia (kyllä se vielä sinnekin tulee) ;)

Tunnisteet: , ,