Kuukauden päästä Suomeen!


Enää kuukausi aikaa ja sitten oikeaan kotiin takaisin. Tämä aika menee nopeasti, kun on nyt koko ajan vieraita. Nyt mieheni kaksi siskoa ja sen jälkeen hänen isä tulee uudestaan. 21.2. ollaan Suomessa ja näillä näkymin lähdenkin heti 26.2. Slovakiaan lomailemaan ystävän ja tämän puolison kanssa. Äitini ilmoittautui ikävöidessään heti lastenhoitajaksi.

Sen jälkeen katsellaan mihin elämä johdattelee, ehkä vielä joskus johonkin toiseen maahan asumaan tai sitten lomailemaan, mistäs sitä tietää mitä tapahtuu. Tämän jälkeen lähden ainakin herkemmin kokeilemaan uutta maailmaa jos tulee sellaisia tilaisuuksia toisin kuin aikaisemmin pelotti aina, kun lueskeltiin sähköposteista niistä erilaisista mahdollisuuksista.

 En tiedä, mikä minulle tuli sinä aamuna yhdeksän päivää ennen lähtöä, kun saimme tietää mahdollisuudesta ensimmäisen kerran ja päätin sillä sekunnilla, että me lähdetään. Mieheni oli jo varma, ettei todellakaan olla lähdössä ja naurahtaen kertoikin, mikä tilaisuus olisi ollut kuten aikaisemminkin. Sanoin vain, että lähdetään ja seurasin häntä vielä kylpyhuoneeseen sanomaan, että olen tosissani ja ilme oli näkemisen arvoinen.Löysin lastenhuoneeseen uuden tarjottimen kotileikkejä varten, mutta taisinkin ottaa sen oman hetkeni kahvitarjottimeksi. :D Aina pienemmän mennessä nukkumaan, otan rauhallisen kahvihetkeni ja Andreas tietää jo leikkiä hiljaisempia leikkejä sen aikaa. Lueskelen lehtiä, blogeja, katson lempisarjani tai teen jonkun mieluisan koulutehtävän. Huom, tämä aika sopii ainoastaan niihin mieluisimpiin, joten jätän ne usein siihen omaan mukavaan hetkeen. ;)Kunhan päästään kotiin saan taas alkaa sisustamaan, aloitin sen kunnolla vasta ensimmäisen oman kodin ostettua ja suurimpien pintaremppojen jälkeen. Se ehti siis vasta alkaa, kun jo lähdettiin tänne ja sormet jäivät syyhyämään. Olenpahan saanut harkita tarkkaan kaikkea täällä haaveillen ja odotan, että pääsen vähän mittailemaan. Sitten kodista tulee viimein sellainen mitä haluamme. Kun kaikki tarvittavakin on, ei ole mitään kiirettä löytää "vain jotain", odotin oikeanlaisten verhojenkin löytämistä yli vuoden ja sitten viimein ostin ne mihin rakastuin heti. :)


Tunnisteet: , , ,