Las Vegas, Ljubljana ja Berliini

Kahteen viimeiseen on nyt sitten liput varattu, eli lähden kaverin ja tämän puolison kanssa varmuudella Ljubljanaan, sieltä Berliiniin ja sitten takaisin Suomeen maaliskuun alussa. Las Vegasia, tai oikeastaan sitä Grand Canyonia haaveillaan kovasti ja koska viimeisiä viikkoja täällä viedään, olisi nyt jos joskus lähdettävä. Suunnitellaan lähtevämme autolla sinne, koska haluan ehdottomasti kuvata kaiken matkalta, enkä vain lentää sinne. Matkaa on vain aika monta tuntia ja sitten mietitään, otetaanko lapset mukaan vai ei. Lähinnä pienen kohdalla täytyy miettiä tätä melkein 9h ajomatkaa. Mitkään rahapelit ei sinänsä kiinnosta, joten ei ole perillä enää mitään syytä miksi lapsia ei voisi ottaa mukaan. Käyn varmaan pelaamassa dollarin siellä, niin voin sitten sanoa pelanneeni Las Vegasissa Casinolla, heh heh.Suuniteltiin myös kaverini kanssa, että voisimme ottaa kesällä meidän 5v ja 6v pojat pienelle matkalle, esimerkiksi Liettuan Vilnaan, mutta katsotaan nyt mitä sitten lopulta teemme. Andreas on jo niin iso, että on tosi helppoa mennä mihin tahansa. Jaksaa kävellä tosi pitkiä matkoja eikä päiväuniakaan enää tarvita, eskariinkin on vielä vuosi aikaa.

Ilmoitin hänet telinevoimisteluun, joka alkaa heti kun pääsemme kotiin. Temppukouluksi kutsuvat vielä noin pienten ei-kilparyhmiä, eli vähän maistelee voisiko se harrastuksena olla kiva.

Nyt vain toivon hartaasti, että pääsisin näkemään Gran Canyonin! Tähän asti on aina tullut jotain esteeksi kun olemme suunnitelleet lähtevämme, eli nyt jää nähtäväksi kuka sairastuu ja onko koko maailma lähtöämme vastaan. :D Siihen asti lomailua, hyviä öitä (jes!) ja ihanaa keväistä Kaliforniaa.

Onnellisia päiviä toivottelen kaikille <3

Tunnisteet: , , , , , , ,