Kaksplus.fi

keskiviikko 4. helmikuuta 2015

Tutkimus käynnissä

Sinne lähti pieni isänsä kanssa piuhoittamaan päänsä. Nyt on kuitenkin alkanut ne yöt mennä niin hyvin, etten usko siellä näkyvän enää mitään jos joskus olisi ollut näkyäkseen. Jonkun lapsella tosin oli tällaisessa samanlaisessa tilanteessa jossa unen määrä parantunu yllättäen, REM-uni lähes nollissa, eli tästä päätellen hiljaista heräilyä ja unen käymistä liian kevyellä liian usein, ko kommentoija ei kertonut mistä siinä oli sitten kyse...

No, jos sieltä tulee puhtaat paperit, hautaan tämän ajan viimeinkin menneeksi, se saa luvan olla nyt ohi ja elämä jatkua normaaliin onnelliseen tapaan. Unelmia toteutuu taas viikonloppuna molempien osalta ja kaikkea muuta uutta kivaa tiedossa josta kerron myöhemmin. Olen kunnon fiilistelijä, nyt taas istahdan vähän väliä hymyillen miettimään miten asiat voikaan olla näin ihanasti. Kaikki tämä ja saan kokea sen niin hienojen ihmisten kanssa.


Täällä on niin kauniita karkkimaisia taloja, etten kyllästy niihin koskaan. Tekisi mieli haukata palanen joskus! Hieman toisenlainen, kuin rivitalomme Suomessa. ;)
Talounelmissani käyn vähintään pari kertaa viikossa tutkailemassa oikotien antia ja suunnittelen päässäni kaiken. Välillä pääsen lasten valmistujaisjuhlista eläkeikään asti. Huomenna tai ylihuomenna tuloksiin, palaillaan!

2 kommenttia :

  1. Voimia.
    Talot on kyllä todella kauniita ja olen ihaillut niitä kuvissasi :D

    VastaaPoista
  2. Tsemppiä! Ihania taloja kyllä, ja kivoja kuvia :)

    VastaaPoista

Mukavaa jos kommentoit! :)