Persialainen matto

Myin edellisen maton jo varmaan 7kk sitten, mutta koska lähtö tuli Kaliforniaan tuolloin, jäi lattia paljaaksi. Mielikuvitussisustin jo sieltä käsin, mutta viimein Suomeen palatessa löysin kaverin vinkistä juuri oikeanlaisen maton meille. Persialaisen maton, vai miksi tuota kutsutaankin kun kyseessä ei ole käsin kudottu aito persialainen matto kuitenkaan... Rakastuin heti ja vielä pahemmin kun matto meille saapui. Täydellisen hopeahohtoinen matto, laadukkaan oloinen/näköinen, ihanan tuntuinen ja antaa kotiin kivasti eloa olematta kuitenkaan mikään väripläjäys. Hinnallakaan ei ollut pilattu. Ostin maton täältä.


Vielä kun löydän maton päälle kauniin romanttisen pikkuisen pöydän ja nättejä erilaisia tyynyjä sohvalle, on olohuone täydellinen. Iso sisustuspeili nakattiin seinälle ja sohva vaihdettiin uuteen. Alkaa tuntua omanlaiselta koti. :)

Tämä matto olisi tullut minulle kotiin maanantaiksi, mutta mieheni haki sen Vantaalta Matkahuollosta meille juhliin etukäteen kun ei kestänyt pettynyttä ilmettäni tajutessani, etten saakaan sitä vielä perjantaina. Paluujuhlat oli onnistuneet, kun niin hyvää seuraa on niin ei voi muuta ollakaan. :)Ihanaa keväistä viikkoa kaikille.


Tunnisteet: ,