Kaksplus.fi

keskiviikko 25. maaliskuuta 2015

Samuelin unitutkimus

Katselin papereita niin varmana jo tuloksista, etten edes muistanut päivittää tänne asiaa. Jotkut jo kyseli kommenteissa/ keskustelupalstalla mitä siellä selvisi niin ajattelin teille tännekin nyt kirjoittaa, että yllätys yllätys mitään ei enää löytynyt kun vielä Amerikan puolella unitutkimus tehtiin.

Se mitä joskus oli, tuskin on edes enää näkyvissä millään testauksella, koska herätysmääriä ei tosiaankaan ole kuin 1-3 kertaa yössä, nämä ainoat kerrat ovatkin sitten usein kauhukohtauksia mitä useimmat vanhemmat varmaan tietääkin. Joskus saattaa satunnaisesti olla enemmän herätyksiä, mutta keskimäärin se on pysynyt tuossa jo pitemmän aikaa ja olemme jo laittaneet menneen ajan taaksemme.

Edelleen lapsi herää useimmiten raivon vallassa päiväunilta ja aamulla yöuniltaan, mutta tämä tuskin on mitään mistä kannattaisi enää olla huolissaan. Kaikkea on ainakin kokeiltu ja mitään ratkaisevaa ei koskaan löytynyt, joten mysteeriksi jää ja kamala pelko uudesta samanlaisesta ajasta juuri siksi, että mitään vastausta emme koskaan saaneet ja Suomen puolella yksityiselläkin tuntui siltä, kuin pitäisi tietää ihan kaikki jo valmiiksi. Käytin ihan kauheasti aikaa ja energiaa siihenkin, että yritin itse selvittää asioita. Ainakin yritin parhaani, ikävää ettei se riittänyt.
Noh, nyt voin kuitenkin sanoa, että elämä on mukavaa eikä kestouupumus varjosta sitä enää. Seuraavaksi remonttia ja koti uusiksi. Tänään käyty keittiö suunnittelemassa ja siitä tulee juuri sellainen kuin halusinkin. Toinen suunnittelu on huomenna ja sitten valitsemme toisen. On niin ihana valkata juuri ne mitä itse haluaa.Kylpyhuoneesta lähtee ne 90-luvun tyypilliset kukkakaakelit ja alavessa saa vaaleamman ilmeen nykyisen tumman kiven tilalle. Olohuone sai jo uutta ilmettä ja kohta saan viimeinkin iskeä pallohortensiat maahan kasvamaan. Kävin jo tyypilliseen tapaani Plantagenissä yli kuukauden etuajassa kärkkymässä josko ne olisi jo tulleet. Samahan toistuu joka vuosi. :D
Kaikkea mukavaa puuhasteltavaa ja on ihanaa kun ei tarvitse murehtia mistään muusta kuin tällaisista kevyemmistä asioista omassa elämässä, kuten putkirempasta ja muusta lähinnä sitä kaikkein mukavinta rikkovaa häiriötä elämässä. 

Tästä kesästä tulee niin hieno ja onnellinen, siltä tuntuu vahvasti. :)

3 kommenttia :

  1. Voi voi kun oikein häiriö elämässäsi.

    VastaaPoista
  2. Samulia vaan ottaa niin kovasti päähän herätä kesken unien, että on ihan raivon vallassa. terveisin Fasteri

    VastaaPoista
  3. Ota toi eka kommentti imarteluna: kommentoija on selvästi kateellinen sulle. Ei kukaan onnellinen ja tasapainoinen ihminen kirjoittais tolla tyylillä. :)

    VastaaPoista

Mukavaa jos kommentoit! :)