Kaksplus.fi

sunnuntai 26. huhtikuuta 2015

"Kyllä sun olisi pitänyt käydä se koulu heti loppuun..."

Kiireinen viikko vaan jatkuu, tuntuu että juuri tällä viikolla on sata rautaa tulessa samaan aikaan ja jos ei ruuhkavuodet niin ruuhkaviikko jos toinenkin!Mieheni kirjoittaa lopputyötään nopealla tahdilla aamusta iltaan. Nyt avautui (puoliväkisin) aukko aikatauluun, jolloin voisi lopputyön kiireellä raapustaa vuosien jälkeen kun palasi kouluasioihinsa jotka silloin jäivät parempien valintojen vuoksi joita moni ei jatkuvan arvostelun perusteella tahtonut ymmärtää, ilmeisesti vieläkään vaikka hyödyt tästä valinnasta ovat ilmiselvät. Harmitti pitkään se kommenttien tuoma lisästressi vaikka osa varmasti oli ihan hyvää tarkoittavia... Sanotaanhan aina, ettei pitäisi välittää yhtään mitä muut sanoo, mutta pystyykö joku muka ihan oikeasti elämään niin, ettei mikään jatkuva huomauttelu koskaan tuntuisi miltään? En ole tavannut sellaista vielä, johon _ihan oikeasti_ ei vaikuta muiden sanomiset lainkaan. Monet sitä tuntuvat kuitenkin väittävän kovaan ääneen...
Sääliksi ihan käy kun mietin sitä aikarajaa, niitä lankoja käsissä joita hänen pitää työnsä puolesta kuitenkin pitää koko ajan ja sitä videokurssia, mikä on työn alla samaan aikaan. Sitten kaksi pientä lasta ja opiskeleva vaimo jonka kanssa myös on omia työasioita hoidettavana. On vaikeaa olla sanomatta niistä kokonaiseen viikkoon mitään, joten välillä varmasti lisään stressiä hiukan kysymällä jotain yhteisiin projekteihin liittyviä asioita, kun on vaan pakko. Sitten on tämä remonttiasia muuttoineen.


Vaikka kyseessä on onneksi melko pieni aika kiireellisyyttä, yritän päivittäin rauhoittua lasten kanssa ja haahuilla metsissä ilman mitään kiirettä mihinkään, siihen on onneksi aikaa ja jos ei ole, teen sitä.
Muuten ollaan vietelty niin kiireetöntä elämää, että tuntuu hurjalta kun on yhtäkkiä niin monta asiaa samaan aikaan.Sitten sen suurempia esittelyjä söpöliinin suloisiin kenkiin. Klassikot! :)
.. ja isoveli jolta saa aina hurjat kyydit


1 kommentti :

  1. Jos ei muuta niin tosta voi piikitellä. Ei enää löydy muuta.

    VastaaPoista

Mukavaa jos kommentoit! :)