Herkullinen ja tosi helppo kasvispiirakka
Postaus suolaisten herkkujen ystäville.
Suosittelen kokeilemaan, alla helpot ohjeet.


Nyt menin kunnolla sieltä mistä aita on matalin ja ostin lehtitaikinan valmiina pakkasesta. Jos tykkäät mieluummin sen itse tehdä, pohjaan ainekset esim. täältä. Sekin on oikeasti tosi helppo. :) Lehtitaikina ei kai ole se oikeaoppisin pohja piirakalle, mutta koska en itse pidä tavallisesta pohjasta, tämä oli tosi herkkua ja mielestäni hyvin sopi pohjaksikin.

Ainekset:
Taikina
paseerattua tomaattia 3rkl
luumutomaatteja
parsakaalia
juustoa
kermaviiliä 1dl
kananmuna
paprikaa
sipulia

Laita tomaattimurska piirakan pohjalle, kaada kaikki kasvikset sen päälle, sekoita kermaviili kananmunan kanssa ja laita seokseen ripaus suolaa ja pippuria ja jaa seos suht tasaisesti kasvisten päälle. Sen jälkeen juustoa mielesi mukaan ja ylimmäksi vielä ne kasvikset joilla haluat pinnan koristella. Kasviksia voi olla ihan mielensä mukaan ja tähän piirakkaan voi laittaa hyvin vaikka lihaakin. Sitten uuniin 225 asteeseen ja 22min, tai kunnes piirakan pinta on vähän saanut väriä. Valmis ja niin hyvää! 

Tämä on aika hyvä jämäruokakin, jonne voi viikon ajalta jääneet viimeiset kasvispalaset heittää mukaan, koska tähän piirakkaan sopii melkein mikä tahansa. :)
Makoisia hetkiä!
Tunnisteet: