tiistai 5. toukokuuta 2015

Pala kakkua
Kakkujen määrästä voi päätellä tämän perheen lempiherkun... Arvelin, että jotain kaunista kakkua saattaisi näissä kemuissa olla ja päätin ottaa kameran mukaan. Arvaus osui oikeaan, kolminkertaisesti. :)


Onnea siis rakkaalle Adannalle, vähän isolle ja vähän pienelle tyttöselle.


Tämän tytön äiteineen voisi sanoa kuuluvan jo perheeseen, niin paljon me yhdessä aikaa vietämme ja ovathan he hetken meillä asuneetkin, se oli varmaan ratkaiseva syy siihen, miksi yhtäkkiä välimme lähentyivät niin huimasti. Kuuluu siis ehdottomasti perheblogiini, vaikka sana "pieni" on jo ehkä vähän harhaanjohtava.

 En kuitenkaan ajatellut vaihtaa blogini nimeä perheeni keskikokoiseen, vaan edelleen kuumeisesti pohdin, mikä voisi olla sopiva ja ehkä hieman omaperäisempi nimi kuin se, minkä joskus nopeasti valitsin. 

Onko ehdotuksia? 
Mihin nimen pitäisi liittyä edes jos et keksi mitään erityistä?3 kommenttia :

  1. Perheeni Pieni -nimi on vain sitä hauskempi, mitä suuremmaksi perhe kasvaa. :) Voi myös ajatella, että pieni-sana tarkoittaa sitä, että lapset ovat pieniä. Sitten kun pojat menevät armeijaan, voi nimen vaihtaa muotoon "Perheeni Suuri" - mutta toisaalta Perheeni Pieni taas sopii, kun jäätte kaksistaan, jos ja kun pojat muuttavat pois kotoa. :D

    VastaaPoista
  2. Metsurin puutyöt voisi olla osuva

    VastaaPoista
  3. Onpas hänestä kasvanut iso ja kaunis tyttö :) Niin se aika rientää...

    VastaaPoista

Mukavaa jos kommentoit! :)