Potkupyörä vai kolmipyöräinen?

Molemmat löytyy. Jostain syystä luulin, ettei potkittavalla mallilla pääsisi yhtään eteenpäin ja jossain vaiheessa taas mietin, pääseekö liiankin lujaa jos edes ikinä oppii sillä menemään. No, kaikki luulot on poissa ja Samuel oppi heti. Onneksi ei kuitenkaan pääse niin lujaa mihinkään, että pitäisi pelätä kaksivuotiaan säntäilevän iän vuoksi. Jos pysyttelen autotien puolella, ei taatusti pääse tielle livahtamaan, eli ihan niin lujaa ei pyörällään pääse ettei olisi hallittavissa. Luulin myös, että tuollaiseen kyllästyisi nopeasti jo muutaman yrityksen jälkeen. Tämäkään ei ole pitänyt paikkaansa, sillä pyörä on saatava ihan kaikkialle mukaan ja sillä potkitaan menemään puistoihin ja siellä puistossakin.

Joku äiti netissä kertoi, että lapset oppi tosi nopeasti pyöräilemään normaalilla pyörällä/apupyörillä. Andreaksella oli samassa iässä kolmipyöräinen ja kesti kyllä aika kauan aikaa ja hermoja, että hoksasi jujun polkemisesta. Tuntui, että tasapainon menettäminen pelotti liikaa ja polkeminen tyssäsi aina siihen. Lapsi turhautui lukuisiin yrityksiin ja veti esille vain potkulautansa harmitellessa samalla kuinka ei osaa pyörällä ajaa. Apupyörät kun ovat hiukan ilmassa ja pyörä tuntuu keikkaavan, vaikkei sitä tee...

Ehkä meilläkin on se apparipyörällä harjoittelu sitten helppoa, kun on jo tasapainoteltu potkiksella. :)
Tähän asti on mennyt kivasti ja jos nyt uudelleen saisin valita kolmipyöräisen ja potkupyörän väliltä, ehdottomasti valitsisin potkupyörän. Tämä Samuelille ostettu malli on Yvolution Velo Junior ja päädyimme siihen siksi, että siinä sai istuinkorkeutta säädeltyä, pian nostetaankin lisää sitä, että jalat yltävät enää maahan vain vähän. Ainakin täältä saa ko pyöriä kun pikaisesti nettiä selasin.

Vielä neljä yötä ja sitten pääsemme omaan kotiimme takaisin, kyllä on jo ikävä! Mikä yllättävää, sieltä tosiaan väitettiin, että putkiremontti olisi ajallaan. En tiedä uskonko vieläkään kun aina kuulee vain huonoa. Tähän mennessä ei ole mitään negatiivista sanottavaa meidän remontista ollut.
Ihanan kesäisiä päiviä! Muistakaa Blogilistalaiset siirtyä Blogipolulle, tänään lista lopettaa. ;)Tunnisteet: