Takaisin kotiin (kaaokseen)

Putkiremontti on ohi, ainakin melkein. Pääsimme kotiin ihan ajallaan ja nyt olisi sitten odoteltava parin asian korjaamista, ennen keittiöremontin aloittamista. Koti on siis yhtä keittiötavaraa, keittiökalustetta ja kylpyhuoneenkin tavarat odottelee näitä korjauksia. Niitä ei yksinkertaisesti saa enää mihinkään järkevästi mahtumaan, joten elellään nyt sitten retkielämää laatikoiden keskellä grilli ainoana ruuanlaittovälineenä. Onneksi on tottunut syömään niin paljon sellaista ravintoa, jota ei ole pakko kypsentää. Ihan koko ajan kun ei jaksa vain grillailla, vaikka se herkullista onkin. Hortensiat maassa onnistuneesti, kukkapalloja odotellessa! :)
Ensimmäisiä asioita joita piti raivata nätiksi, oli piha. Siellä kuitenkin syödään, leikitään ja nautiskellaan, toinen oli olohuone, siellä on vähän kivempi viettää aikaa ilman laatikoita, joten päätettiin tehdä näistä alueista laatikkovapaat. Sitten se kasa... Vasemmalla näkyy pieni kaistale aluetta, jonne tuo kasa olisi tarkoitus tulla, mutta siitä sitten myöhemmin enemmän. En malttaisi odottaa, että saan ihan itse valitsemani keittiön. Aika samoilla linjoilla oltiin onneksi mieheni kanssa siitä, minkälainen keittiöstä ja kylpyhuoneista pitäisi tulla. Vetimet aiheutti varmaan eniten päänvaivaa, joten aika pienistä asioista tuli niitä suurimpia. Onneksi löydettiin kuitenkin ihanat vetimetkin ja nyt molemmat tyytyväisiä suunnitelmaan. Pienet yksityiskohdat ovat tosi tärkeitä!


Tässä on tullut touhuttua. Joka paikkaa särkee, mutta onneksi intoa riittää selättämään senkin!
Palailenkin äkkiä kouluhommiin ennen pienen heräämistä, isompi onkin keskustassa viettämässä mieheni isän kanssa Helsinki-päivää. :)

Kesäisiä päiviä!


Tunnisteet: