maanantai 27. heinäkuuta 2015

Kiitos ihanista juhlista!


Blogin hiljaiselon jälkeen juhlat taas herättelivät blogimaailmaan, ei ole paljoa tullut istuuduttua blogin äärelle nyt touhuissa, joten kone on täynnä kuvia, mutta kamalan sekalaisella teemalla. Tässä kuitenkin näiden juhlien osalta.

Tuoksuvat kynttilät täältä


Lopuksi poikani kuvaamat kukkaset jotka toi pihoilta, meillä on jo valmiiksi kasa näitä teippejä joilla voi koristella pieniä purkkeja näteiksi. Nyt sain kokoelmiini vielä tällaista ja paria muutankin.Ps. Perustin juuri oman yrityksen, eikö ole hurjaa! :)


3 kommenttia :

 1. ei kiinnosta oikeen enää lukee sun blogias ku kirjottelet tooooodella harvoin :(

  VastaaPoista
 2. Vähän samat tuntemukset. Odotin innolla jotain tekstejä paluusta Suomeen ja arjen muuttumisesta. Onko jotain asioita ollut ikävä rapakon taakse ym. Miten lapset suhtautuneet ym. Mutta sitten tuleekin juttua kukkasaappaista... Varmaan kuulostaa töykeältä vaikka tarkoitus ei ole olla ilkeä....

  VastaaPoista
 3. Jaa, minulla on tainnut kaiken uuden myötä unohtua jo koko USA. Heti kun alkaa isot rempat, perustetaan yritys ja sitten vielä eräs todella iso asia mistä en täällä voi puhua, niin alkaa ajatukset mennä Amerikkaakin kauemmaksi. Luulin, että höpötin niistä jenkkijutuista liikaakin... Minulla kun ei ole mitään varsinaista pääaihetta blogillani, en jotenkaan ilmeisesti osaa kertoa yhdestä asiasta niin kovasti. Olen kirjoittanut aina todella rennolla otteella, en jaksa pahemmin suunnitella tai mietiskellä koko blogia, kunhan kirjoittelen tai laittelen kuvia jostain mistä mieli tekee...

  Olisi varmaan pitänyt kirjoittaa paluusta enemmän kun se oli ajankohtaista, nyt tuntuu jotenkin kauhean oudolta enää puhua aiheesta, kun se ei enää "tunnu miltään" uusien tuulien vuoksi.
  Muistan sitten seuraavalla kerralla kirjoittaa tunnemyllerryksissä kun mennään ja tullaan, ellen nyt joku ilta saa aikaiseksi jotain fiilistä kirjoittaa aiheesta. En ole niin taitava bloggaaja, että osaisin keksimällä keksiä juttuja tai luoda niistä ilman tuntemuksia, ne tulevat jos tulevat, harmi jos jäi vaivaamaan. Aina saa kysyä toki, vastailen mielelläni. Voisinpa melkein tehdä postauksen kysymysten pohjalta, se voisi herättää ajatukset takaisin jos se kerta vielä kiinnostaa?

  VastaaPoista

Mukavaa jos kommentoit! :)