Kaksplus.fi

tiistai 4. elokuuta 2015

Amerikasta Suomeen

Olen saanut aikaisemminkin jo paljon kyselyitä miltä kaikki tuntui, miltä tuntui elämä siellä ja muuta aiheeseen liittyvää kysymystä, mutta nyt kun ehkä vähän närkästyneeseen sävyyn jo ihmeteltiin miksi en kertonut siitä tarpeeksi (tai ehkä liikaa vain kommenteissa?), ajattelin herätellä teidän kysymyksillä ajatuksia siitä ajasta.

Suomeen kun tultiin, oli jo hirveästi muuta ajateltavaa uusien tuulien parissa. Unohdin pian koko USA:n enkä kamalasti jäänyt pohtimaan iltaisin ainakaan niin paljoa, että ne ajatukset olisi blogiin asti päässeet.

Pyhitän seuraavan postauksen täysin tälle aiheelle ja toivottavasti kiinnostuneet saavat viimeinkin vastauksensa. Kirjoittelen muutenkin aika vapaasti mistä sattuu ja harvoin ajattelen kauhean vakavasti koko blogia, onko jutut yhtenäisiä, saavatko ne jatkoa, sopivatko ne teemaan jne mitä ehkä taidokkaammat ja bloginsa vakavasti ottavat ajattelevat.


Eli nyt saa kysyä ihan mitä tahansa Amerikkaan liittyen, sinne lähdöstä, siellä asumisesta ja sieltä tänne palaamisesta. Sitten ei kukaan enää saa sanoa, ettenkö olisi kertonut siitä mitään!
Palataan aiheeseen.

4 kommenttia :

 1. Miksi puhelimella kommentointi ei onnistu? Onko blogger rikki vai mun puhelin? Vai toimiiko muilla?

  VastaaPoista
 2. Maistuiko suomalainen ruoka enään palatessasi?

  VastaaPoista
 3. Mitä kaipaat eniten usasta? Minkälaisissa tunnelmissa lähdit? Entä miltä tuntu suomi sitten? Onko ikävä takasin?

  VastaaPoista
 4. Tutustuitko paikallisiin lapsiperheisiin? Millaisia ajatuksia heräsi sen myötä?

  VastaaPoista

Mukavaa jos kommentoit! :)