Kaksplus.fi

maanantai 17. elokuuta 2015

Juhlahetket

Taas oli juhlaa ja ensi viikonloppuna onkin taas jälleen kaverin häät! Sitten vain reilu viikko ja meidän kummipoika syntyy. En malta odottaa!
Mutta näihin juhlatunnelmiin:

Vuokrasimme ihanan värikkään juhlapaikan Crazy Hedgehogin Blogipolun lanseerausillalle ja blogi-ilta menikin loistavasti, muun muass tällaisia herkkuja sieltä on mahdollista ostaa!


Tämän paikan voi vuokrata yksityistilaisuudelle mailaamalla info@chth.fi

Tässä kuva paikasta joka miellyttää väreillänsä kovasti.Juhliin varsinaisesti ei liity, mutta pitääpä testata sopisiko meidän vehnäallergiselle lapselle spelttikeksit. En ollut koskaan pahemmin perehtynyt ja sana vehnä vehnäallergiselle sai heti perääntymään, mutta tarkemmin kun lueskelin ja otin selvää, tuli ilmi että joillekin vehnäallergisille tämä "alkuvehnä" sopii. Olisi kiva jos löytyisi edes jokin herkku mitä voi syödä ja mitä ei laiskan tarvitse itse leipoa. :)

Keliaakikkojen keksit yms kun yleensä sisältävät sitten maissia tai jotain muuta mille lapsi taas jälleen on allerginen. Pelkällä suolalla maustetut sipsit on olleet tähän asti ainoa sopiva, mutta luulisin olevan aika paljon parempi herkku lapselle riisisiirapilla makeutettu luomukeksi. 
Jää nähtäväksi, onko tämä sopiva tuote, sormet ristissä!

Pian tulee BP:lle ja tämän Facebook-sivuille arvottavaksi tuotteita, käykäähän sitten kurkkimassa! :)
Kiitokset:
4 kommenttia :

 1. Juhlat oli kyllä todella ihanat, kiitos siitä! Oli mukava päästä tapaamaan teidät sivuston takana, ilta oli kyllä onnistunut ja harmitti hiukan kun piti lähteä niin aikaisin. Tosin seuraava bussi olisi mennyt niin myöhään, ettei ollut vaihtoehtoja! Kiitos mahtavasta illasta ja upeista goodiebageista, toivottavasti nähdään tulevaisuudessakin :)

  hanna
  www.hannamariav.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli huippua tavata, kiitos kun tulit käymään! Ihanat bloggaajathan sen hyvän illan saavat aikaan. ;)

   Poista
 2. Ihanan näköinen paikka ja vaikuttaa tosi kivoilta juhlilta! <3

  http://ganbattedesuka.blogspot.fi

  VastaaPoista

Mukavaa jos kommentoit! :)