Romanttinen työpöytä

Alan tehdä töitä kotoa käsin, joten käytiin uusimassa työpöytä vanhasta klassisesta mustasta ja modernista vähän naisellisempaan makuun.Tämä työtaso tulee nimittäin olohuoneen yhteyteen omaan "koloonsa" niin samanlainen työtaso mitä työhuoneesta ennen löytyi, ei sopinut enää tänne. Eikä harmittanut yhtään, tämä on niin paljon enemmän omaan makuun sopiva.
Seinä on vielä liian "kova" ja maalaan sen pian joksikin vähän pehmeämmäksi tuomaan myös hieman sävyä tähän kylmään ilmeeseen.

Mieheni selvästi tuntee minut, kun oli käynyt valitsemassa puolestani ja olin vain hakureissulla tänään.


Yleensä en pidä yhdestäkään työtuolista, mutta nyt lykästi. Vielä kun löytyisi sopiva tyyny tuomaan vähän väriä, mutta käyn teettämässä jos ei tule pian vastaan. 


Ja samaan sarjaan sopiva tv-taso, sama juttu seinän kanssa, lämpimämpi ja herkempi väri sopisi paremmin, mutta vielä pari pientä remontin viilausta odotellaan, että viitsii lähteä maalaushommiin. :)

Pihani elää! <3


Keittiö odottelee vieläkin yksiä lasiovia ja sitten pääsen sanomaan, että se on ihan oikeasti valmis...
Käytiin katsomassa yhtä suurta taloa, mutta tämä olisi ollut remontoitava. Arvatkaa vaan mikä olo tuli kun juuri saanut täällä valmiiksi ja katselee sitä ei-valmista taloa. Ei ollut meidän talo, mutta ei meillä onneksi ole kiirekään. Kyllä kolme pientä lasta tähänkin mahtuu, vaikka iso piha houkuttelisikin ja C:tä taas iso talo. Toisaalta täällä on ihan hirveästi lapsia ja kavereita riittää jokaiselle päivälle. Nyt alkaa olla juuri niin kaunista kuten suunniteltiin ja kaikki vaan niin kohdillaan. Ehkä parempi olla käymättä talonäyttelyissä tänä vuonna. :D


Tunnisteet: , ,