Kaksplus.fi

keskiviikko 19. elokuuta 2015

Vehnäallergiaa, ekohippeilyä ja päiväkotia

Vehnäallergiselle sopi kuin sopikin ne spelttikeksit, jes! (edellinen postaus) Joku herkku mitä ottaa kamuille mukaan eikä pienen tarvitse katsoa vierestä kun lapset rouskuttelevat keksejä. Toinen ei oikein edes ymmärrä, miksi me olemme vain niin ilkeitä, että "kaikilla muilla on". 
Kiitokset Hyvinvoinnin tavaratalolle kekseistä, en olisi varmaan tajunnut ilman herkkulahjoja edes kokeilla lapselle. 

Nämä sisältää:

Spelttijauhoa
Riisisiirappia
Merisuolaa
Banaanijauhetta
Voita
Vitamiini B1

Ovat vielä luomua! 


Samasta kaupasta löytyy puhtaita hedelmäsoseita ilman mitään jatkeita, äitini on niitä tilaillut jo vaikka kuinka kauan ja sai minutkin innostumaan. 

Koodilla BLOGIPOLKU15 saa elokuun loppuun asti -15% alea Hyvinvoinnin Tavaratalosta, kaikki terveysintoilijat sinne siis. 


Toinen mistä innostuin oli nämä kauniit bambusta valmistetut ekologiset hammasharjat, täältä. Voi hammasharjatkin näköjään olla nättejä, siirsin ne kaapista oikein näkyville kun olivat niin ihania, kannattaa lukea lisää näistä linkissä, paljon hyvää!

Jännittää kun huomenna tulee päiväkodista Samuelin omahoitaja ja johtaja käymään meillä kotona. Tuntuu musertavalta, että pikkuinen menee päiväkotiin. Olen jo kahdesti perunut paikan, mutta nyt pysyn järkevänä ja pidän pääni! :D

Andreas on nyt viikon Ruotsissa ja aloittaa sitten heti päiväkodin, hän todella jo kaipaakin sitä. Kaikki pihan 4-6v lapset ovat päivisin hoidossa, täällä ei siihen aikaan juuri kavereita löydy ja A on jo itse pyytänyt, että voisiko hänkin päästä sinne lapsilaumaan.

Viikon päästä alkaisi sitten pehmeä lasku, viikon käydään ihan yhdessä ja sitten pitäisi vain jättää, kamalaa ja toisaalta taas helpottavaa kun miettii ettei tarvitse enää hoitaa asioita öisin lasten mentyä nukkumaan.
2 kommenttia :

  1. Tein äsken tilauksen Hyvinvoinnin tavarataloon mutta en huomannut nuita suloisia hammasharjoja! :O

    VastaaPoista
  2. Todella kiva, että löytyi hyödyllistä ja heti käyttöön päätyvää tavaraa!

    VastaaPoista

Mukavaa jos kommentoit! :)