Vauvoja, kosintaa ja häitä

Nyt on kyllä ollut rakkaudentäytteinen kuukausi, on ollut häät, nähty kosinta, syntynyt kaksi vauvaa samana päivänä joista toisen kummivanhemmiksi meidät pyydettiin!
Niin ihania hetkiä saatu taas todistaa!


Uusina asioina päiväkodin alku ja arjen muuttuminen oudolta tuntuvaan suuntaan. Ruokavaliokin jota jännitin, saatiin helposti sovittua dagiksen kanssa. Lapset tuntuu viihtyvän hyvin päiväkodissa ja tässä alussa käyvätkin vain 3-4pv viikossa ja ovat noin 5-6h päiviä. Katsotaan myöhemmin, jos päiviä pitää pidentää, nyt ei onneksi ole tarvetta. :) Kielenkin pienempi varmasti nopeasti oppii, on ollut nimittäin kotona minun kanssa niin paljon, että suomi on selkeästi vahvempi kieli.

Omahoitaja tuli ensin kotiimme tapaamaan pienempää ja tuntui mukavalta ja lämpimältä ihmiseltä. Tosi hyvin siis mennyt kaikki ja hyvällä omatunnolla pystyn pienenkin päikkyyn jättämään, vaikka vähän mietin perunkohan paikan ja jäänkö vielä kotiin.

Alkaa tuntua vaan aika mahdottomalta pienen lauman yhdistäminen opiskeluun ja yrityksen ylläpitoon, jota olenkin tässä tovin pyörittänyt samanaikaisesti.
Teipit saatu teippitarhalta, monista askarteluhetkistä kiitos sinne. :)

Kesä oli ihana ja minusta ihan tarpeeksi lämmin vaikka kaikki päivittelivät taas tuttuun tapaan Suomen kesää. :D Ihanaa syksyn alkua kaikille, pian on niin nättiä taas!


Tunnisteet: , , ,