keskiviikko 25. marraskuuta 2015

Pieni panda

Kävi hetken pakkaset ja lumetkin ennen vesisateita ja kaapista sai kaivaa ehkä söpöimmän haalarin ikinä. 
Miksi söpöjä eläinhaalareita ei tehdä enemmänkin? Olisi aika kivaa vaihtelua, jos tuolla ulkona tallustaisi tylsien ulkovaatteiden sijaan pupuja, nalleja ja kissoja. Ulkohaalarit eivät muutenkaan oikeastaan koskaan ole mielestäni kauniita vaan aika tylsiä kaikki, niin tässä voisi kompensoida sitäkin, lapset tykkäisi taatusti. 
Ei kauheasti tarvitse suostutella, kun saa kulkea pandana. Nyt vaan jos jollain on eläinhaalari, niin tämä taitaa olla ainoita vaihtoehtoja jos haluaa vedenpitävyyttä ja muitakin ominaisuuksia, kuin pelkkä söpöys! Lisää lisää näitä erilaisina, ostan koko porukalle sitten! ;)


Nyt kun satelee sitten vuorostaan vettä ja ulkoleikit ei niin houkuttele, hamahelmet ottavat voiton. Meillä on jo useampi päivä mennyt melkein koko aika näiden pipertämiseen ja silittelyyn. Näitä valmiita teoksia on joka huoneessa ja joka nurkassa nyt. Ensin tuli mallien mukaan, sitten alkoi tulla ihan omia hienoja luomuksia ja ideoita olisi lapsilla enemmän kuin ehtivät päivän aikana tehdä! :D

Tätä tahtia pitää hakea kohta autossa odotteleva hamahelmipaketti, joka oli kyllä tarkoitus antaa joululahjaksi.
7 kommenttia :

 1. Mäki kaipaisin enemmän söpöjä pukuja lapsille eikä aina sitä Reimaa

  VastaaPoista
 2. Tuo on kyllä aivan ihana haalari :)

  VastaaPoista
 3. Mun mielestä taas toi eläinpuku on tylsän värinen vaikka söpö onkin ja kaikki lapset ei tykkää käyttää huppuja niin menee vähän hukkaankin :) Tykkään, että lapsilla käytetään värejä, aikuiset kun useimmat pukeutuu tummaan :) Mutta nää on näitä makuasioita :)

  VastaaPoista
 4. Värikkäät on niin levottomia ja nähtyjä, jotain söpöä ja kaunista joskus :)

  VastaaPoista
 5. Meiltä jäi tuo kauppaan just siks, että ilman huppua tuo on vaan mustavalkoinen haalari.. Ei hyvä mun hyyyvin vaalealle tytölle ;D muuten oli ihana!

  Tykkään että oma lapsi erottuu puistossa. Vaikka rajansa silläkin.... Molon rainbow on jokatoisella ;)

  Ihana puku ja poika!

  VastaaPoista

Mukavaa jos kommentoit! :)