Kiinnostaako kuvauskeikat?

Olen ihan pikkuisesta tytöstä asti tehnyt erilaisia mainosjuttuja ja nyt päätin lähteä kuvastojen "toiselle puolelle". Kyseessä ei ole siis minkäänlainen catwalk-malleilu, vaan ihan kaikenlaisia ihmisiä, mitä nyt voi lehdissä, telkkariohjelmissa, elokuvissa tai mainoksissa nähdä isommissa ja pienemmissä rooleissa, kaivataan. Voitte kuvitella, miten erilaisia ihmisiä sitä voisikaan tarvita. 

Esimerkkinä olen itse ollut Ikean, Soneran, Apu-lehden, Kasslerin ja mäkkärin mainoksissa ja lista jatkuu kyllä tosi pitkälle 24 vuoden keikkailun jälkeen. Olen ollut ainakin kolmessa elokuvassa ja mieleen tulee ainakin viisi sarjaa jossa olen ollut näyttelemässä pientä roolia.


Sain serkkutytöltä luvan ottaa kuvan siitä kuvaushetkestä.


Mitään huikeita näyttelemisen taitojakaan ei välttämättä vaadita, koska kaikenlaisiin ohjelmiin ja mainoksiin tarvitaan ohikulkijoita, kauppojen muita asiakkaita ja vaikka minkälaista sivuhahmoa niin, että tilanne näyttäisi aidolta. Eli ei ole pakko ottaa tietenkään vastaan puherooleja ja voi vapaasti päättää, ottaako keikkaa vastaan vai ei. Itse pidän eniten lehtikuvauksista ja taidekuvista, eli ns liikkumattomista kuvista, mutta niitä on harmillisesti aika vähän ollut (4:ssä tullut oltua). Keikat ovat tietenkin palkallisia, eikä koskaan kenenkään pitäisi suostua mihinkään leffalippupalkkoihin (näitähän on, kun ihmiset niihin suostuvat...), niitä emme edes etsti/ota vastaan. 

Kuvauspäiviä on ollut nyt kaksi ja seuraavat päivät ovat tammikuussa joihin kannattaisi ehtiä, jos tällaiset hommat ovat mieleen.

Meillä on ollut nyt parin päivän aikana alle vuoden ikäisestä eläkeläiseen, joten hyvältä näyttää sen suhteen, että saamme hyvän ja laajan kuvaston vielä aikaiseksi! :) Jos kiinnostaa joskus keikkailla, kysy lisää mun sähköpostiosoitteesta pauliinamaria7@hotmail.com

Tunnisteet: