Kaksplus.fi

sunnuntai 13. joulukuuta 2015

Talo talo talo!

Tarjous tehty ja hyväksyttykin, enää oman myyminen estää meitä saamasta omakotitaloa. Illat vaan pähkäilen ja pähkäilen kaikkea mitä tulen tekemään tuolla sisällä ja pihalla.

Sisältä en viitsi laittaa kuvia, onhan se kuitenkin vielä jonkun toisen koti, mutta tässä ulkoa. 
Talo on rakennettu vuonna 2005, joten melko uusi tuli valittua. Yläkerta laitetaan melko heti muuton jälkeen asuintilaksi ja lautojen alla onkin jo ikkunat odottelemassa sahaa. Piha saisi myös aika uuden ilmeen, kunhan pääsisin käsiksi siihen. No.. kaiken olen jo suunnitellut valmiiksi, vaikka eihän talo ole edes vielä meidän...Rakentamisessa tuli rakennusoikeudet loppujen lopuksi niin pahasti vastaan, että hylättiin ainakin sille tontille rakentaminen ja päätettiin vielä katsella. Tämä sitten sattui silmään, koska on melkein samanlainen talo pohjineen, mitä itsekin ehdittiin jo suunnittelemaan! Paljastan sitten kun/jos tämä talon saamme, missä se sijaitsee. :) Kyllä harmittaisi, jos se jäisikin oman myymisen vuoksi ongelmaksi. Onneksi asukkaatkin vasta etsivät uutta ja molemmat osapuolet toivoivat pitkää odotteluaikaa. Ei ole siis mikään kiire ainakaan vielä.

 Tuntuu ihanalta ajatella, että pian on hyvin mahdollisesti yksi melko isokin asia saatu tavallaan päätökseen. Tuo talo olisi se, minne asettua lopullisesti eikä enää olisi tarvetta muuttaa seuraavaan. Amerikassa tulemme aika varmasti asustelemaan pienempiä hetkiä, mutta oma koti saa odotella aina Suomessa.Yksi lapsista halusi ottaa meistä kuvan yhdessä ja hyvähän siitä tuli. Niin hyvä, että ajattelin tulostaa sen seinälle kehyksiin. Meistä ei niin usein ole yhteiskuvia. :)

5 kommenttia :

Mukavaa jos kommentoit! :)