tiistai 26. tammikuuta 2016

Kiharruksia

Olin kuulemma ihastellut ääneen mainoksen kohdalla, kun katsoin miten kiharrin teki itsekseen kiharat. Sellaisen hököttimen sitten sainkin joululahjaksi ja nyt lähti laatikkoon kaikki puikkokihartimet ja kähertimet, mitä aikaisemmin käytin.

Tässä yksi parhaista puolista on myös se, ettei kihartimen suuntaa tarvitse kääntää, laite tekee sen itsekseen. Itse en jotenkaan osaa tehdä tätä vaihtoa kihartimella ja kiharat ovat sitten aina samaan suuntaan. Vielä kun tykkään hiukan pörröisemmästä lopputuloksesta, niin liian siisti tulee aina.


Tällaisia pörröttelin kihartimen voimakkaimman säädön jälkeen. Tähän asti olen käyttänyt vähän laimeampaa, pienemmän tehon asetusta.

BaByliss Curl Ionic C 1100E

Mitä tykkäätte kiharakampauksista?

8 kommenttia :

 1. Sulle sopii molemmat suorat ja kiharat! Kaunis tukka :)

  VastaaPoista
 2. Ite olen myös halunnut kyseisen laitteen mutta on hirmu kallis. Yli 100€ ainakin gigantissa oli.. Huh.. mutta hienot kiharat on..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siitä on joku halvempikin versio, mutta en tiedä onko sekin lähellä satasta? Siinä ei sitten ole niin kuuma tuo rauta, eli ei ihan jokaiselle sovi se halvempi.

   Poista
 3. Voiko ton raudan laittaa ihan tyveen asti vai poltteleeko päänahkaa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi laittaa, ei polta vaikka laittaisi niin lähelle ku menee. Olen näköjään unohtanut vastata tähän ajallaan, mutta ehkä joku muu saa vastauksen tästä. :)

   Poista

Mukavaa jos kommentoit! :)