Taloasiaa taas

Koitettiin tehdä jäälyhtyjä vielä viimeisille pakkasille. Lasten mielestä oli kauheen jännää näitä väkerrellä ja saatiin käytettyä muuten roskiin meneviä pakkauksia ja muuta tavaraa johonkin kivaan touhuun. 


Ensin eivät oikein tajunneet, miksi niitä mandariinejä tungetaan ämpäriin, mutta kun näkivät kömpelön luomukseni, silmät kirkastuivat ja olivat jo tunkemassa ties mitä lelujaan jäihin. :D


Ensi talvena kyllä tehdään heti alkutalvesta, näin niin hienoja kuvia netistä, että innostuin kunnolla kun oli jo pelkkää plussaa ilma!
Nopeasti ne sitten sulivatkin kun alkoi kunnon loskakelit, mutta ehdittiin edes parin kynttilän verran niitä katsella pihalla. 
Tuli tunne, että tuleva oma askartelupöytä lapsille on ihan kiva juttu... ;)

Nyt kun on kaksi samanikäistä lasta niin voitte kuvitella, että nahistelunkin määrä vaan kasvaa tässä huushollissa. Askartelu ja muu pipertäminen on osoittautunut varsinkin huonoina päivinä kaikkein toimivimmaksi puuhaksi.

Me edelleen odotellaan tälle ostajaa. Taloyhtiössä kun on edelleen putkiremontti kesken niin se tuntuu mietityttävän hirveästi ihmisiä. Ymmärrän, se joka haluaa putkirempatun talon, haluaa yleensä myös tarkan hinnan ja se joka uskaltautuu putkirempattavaan, ostaa sen ennen putkiremppaa.
Eli nyt sitten välitilassa odotellaan, että joko joku luottaa tuohon arvioituun hintaan, tai sitten pitää vaan odotella kiltisti siihen asti, kunnes venyvä remontti on ohi.

Voi kyllä siinä tapauksessa mennä se talomme ohi suun. Olen jo alkanut hyväksymään sen, että ehkä pitääkin etsiä joku muu talo. Lohduttaudun ajatukseen, että se on sitten vielä vähän hienompi tai jotain hyvää kyllä keksin! Kävin ihastelemassa Kannustalojen Aurora 187 A ja 178 D-mallea ja ehdittiin ystäväperheenkin kanssa pulkkamäessä juttelemaan mahdollisesta tontista Paloheinässä jolle he etsivät joko tontin jakamiseen toista paria tai sitten yhteiselle isolle tontille toista omakotitalon haaveilijaa, että jos ei nyt irtoa taloa niin alan keksimään uusia ideoita! ;)

Tunnisteet: , ,