Jännäilyä

Nyt on oma koti myyty ja ei varmuutta, missä asumme kesäkuusta alkaen. Jätimme uuden tarjouksen heti kauppojen jälkeen omakotitaloon ja nyt odotellaan vastausta, joudumme mahdollisesti asumaan hetken vuokralla jossain (??), koska ajankohta on aika pian. 

Toinen jännäiltävä asia on, että tänään kuullaan lähteekö C viikon päästä Amerikkaan 3vko-kuukaudeksi. Alkaa aika loppumaan, mutta on pakko odotella kun Kaliforniassa on vasta aamu menossa ja neuvottelut vasta lähtee käyntiin. On aikamoinen järkkääminen (taas) siinä, että yhtäkkiä ilman varoitusta toinen vanhemmista pomppaa toiselle puolelle maapalloa. Tällä kertaa ei onneksi koko perhe lähde tuolla varoitusajalla ilman tietoa asunnosta, ne paperisotkut, shokki ja kaikki... Ehkä tullut jo tutuksi ja seuraavalla kerralla tietää enemmän, ellei maa vaihdu...apua! 

Tuntuu, että usean päivän ajan on vaan jännittänyt ja jännittänyt kaikkea, nyt sentään yksi palanen loksahti paikalleen! Yhtäkkiä niin moni asia on ihan auki.. muutkin asiat, mitä tänne vielä voi kertoa.

Luottavaisin mielin kuitenkin ollaan, tuntuu asiat aina vaan järjestyvän meillä, vaikka kuinka nopeita käännöksiä tulisikin vastaan ja onneksi stressaantuneena sitä alkaa vaan hoitaa täysteholla asioita. Pitäkää silti peukkuja meille! 

Tässä vielä vähän kuvia viikonloppuisista synttäreistä
Nenät kiinni ikkunassa "koska ne oikee tulee?". Tän fiiliksen muistan niin elävästi lapsuudesta. :)

Mukavia päiviä! :)

Tunnisteet: , ,