sunnuntai 22. toukokuuta 2016

Bloggaajien tapaaminen ja kuulumiset

Kiitos kaikille kivoille vanhoille ja uusille tuttavuuksille taas kivasta illasta ja kiitokset yhteistyökumppaneille hyvistä tuotteista. Tällä kertaa tuli ihmeen paljon hyödyllisiä juttuja ja sellaisia, joita käytämme muutenkin! "Kalakarkkeja" (eli omega-3-kapseleita) meillä kuluu aina ja tietysti d-vitamiinilisät turvaamassa riittävän d-vitamiinin. Orkla Carelta tuli paljon muutakin tosi sopivaa josta kerron myöhemmin!Paikkana oli Holiday Inn Helsinki City Center, kiitokset hyvästä palvelusta! :)


Tämän kuvan otti Elsa Pihlström
..ja sitten niitä kuulumisia.

Meillä on tilanne edelleen auki, talo jota ollaan haviteltu, on jatkuvasti odotuslistalla. Myyjät etsivät uutta vieläkin ja ei auta ku odotella tai löytää joku toinen. Olemme käyneet uudemman kerran Kastellilla tekemässä alustavan suunnitelman mahdollista rakentamista varten. Tontista ei ole mitään hajua, mutta onpahan sitten kaikki valmiina jos hyvä tontti löytyy. Ollaan ystäväperheen kanssa metsästelty Pohjois-Helsingistä  mahd isoa tonttia, jonka lohkoisi kahtia. 
Nyt ei sitten auta ku muuttaa vuokralle etsimisajaksi ja sellainen onneksi löytyi nopeasti. :)

Toivotaan, että asiat etenisi nopeasti niin päästäisi edes muuttamaan alueelle rakennusajaksi. Kunhan 1,5v päästä alkavaa koulua ei tarvitsisi vaihtaa, se olisi päätoive. :)

Ihania kesäisiä päiviä kaikille teille!14 kommenttia :

 1. Ootko raskaana! :D Et vastaa kellekkään! :D :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Outoa, ettet tuohon raskausasiaan ota täällä blogissasi kantaa, vaikka toisaalla olet hyvinkin avoimesti siitä kertoillut.

   Poista
  2. No jos kerran tiesit siitä jo, mikä hinku sinulla on saada lukea de täältä? Eikö ole minun ja mieheni välinen asia, koska kerromme ja missä kerromme?

   Poista
 2. Muuttakaa tänne Vantaalle! Tämähän on melkein kuin Pohjois-Helsinki 😉

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on kolme tarkempaa aluetta Pohjois-Helsingistä, joten luulen että se tulee pysymään. :) Kaveriperheelle nämä oli etenkin tärkeitä ja meille taas käy hyvin melkein mikä vaan kiva alue.

   Poista
 3. Kyllä oli mukava nähdä ja rupatella. Olisin kyllä pidempäänkin viihtynyt. Meiltä ei jutut heti lopu.

  VastaaPoista
 4. Oli kiva nähdä! Tuo pohjapiirustus on ihana! Mekin halutaan noin iso koti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olin kyllä yllättynyt miten meidän toiveet tajuttiin noin hyvin, emme olleet edes piirustuksia tehneet, selitettiin vain ajatukset. :)

   Poista
 5. Kaksplussalla kaikista parasta oli kaikki yhteiset tapaamiset <3

  VastaaPoista

Mukavaa jos kommentoit! :)