Bloggaajien tapaaminen ja kuulumiset

Kiitos kaikille kivoille vanhoille ja uusille tuttavuuksille taas kivasta illasta ja kiitokset yhteistyökumppaneille hyvistä tuotteista. Tällä kertaa tuli ihmeen paljon hyödyllisiä juttuja ja sellaisia, joita käytämme muutenkin! "Kalakarkkeja" (eli omega-3-kapseleita) meillä kuluu aina ja tietysti d-vitamiinilisät turvaamassa riittävän d-vitamiinin. Orkla Carelta tuli paljon muutakin tosi sopivaa josta kerron myöhemmin!Paikkana oli Holiday Inn Helsinki City Center, kiitokset hyvästä palvelusta! :)


Tämän kuvan otti Elsa Pihlström
..ja sitten niitä kuulumisia.

Meillä on tilanne edelleen auki, talo jota ollaan haviteltu, on jatkuvasti odotuslistalla. Myyjät etsivät uutta vieläkin ja ei auta ku odotella tai löytää joku toinen. Olemme käyneet uudemman kerran Kastellilla tekemässä alustavan suunnitelman mahdollista rakentamista varten. Tontista ei ole mitään hajua, mutta onpahan sitten kaikki valmiina jos hyvä tontti löytyy. Ollaan ystäväperheen kanssa metsästelty Pohjois-Helsingistä  mahd isoa tonttia, jonka lohkoisi kahtia. 
Nyt ei sitten auta ku muuttaa vuokralle etsimisajaksi ja sellainen onneksi löytyi nopeasti. :)

Toivotaan, että asiat etenisi nopeasti niin päästäisi edes muuttamaan alueelle rakennusajaksi. Kunhan 1,5v päästä alkavaa koulua ei tarvitsisi vaihtaa, se olisi päätoive. :)

Ihania kesäisiä päiviä kaikille teille!