torstai 26. toukokuuta 2016

Kestopigmentointi / eyelinerit

Kävin joitain kuukausia sitten laittamassa viimeinkin vuosia harkitut kestopigmentoinnit silmiini. Mietin tosi kauan, kun kyseessä kuitenkin useita vuosia kestävä tatuointi. Parhaana vinkkinä pohdintaan on, että mieti kuljeskeletko tuolla ilman ripsiväriä usein? Rajaukset ilman ripsiväriä ainakin omaan silmään näyttää vähän hassulta. Meikkaatko (tai haluaisitko meikata jos ehtisit) itsellesi mieluiset eyelinerit joka päivä? Oletko pitänyt jostain tietystä linjasta silmissä monta vuotta jo? Jos se vaihtelee, kannattaa ehkä laittaa vain silmän osuudelle ja meikata sitten mielensä mukaan "kärjen" siihen. Meikkaaminen on tuon jälkeen silti tosi paljon helpompaa, kun ainakin itselleni juuri tuo silmän raja on kaikkein hankalin kohta.

Olen meikannut rajaukset samalla tavalla jo yli 10 vuotta, joten päätös oli helppo loppujen lopuksi. Nyt olen lopputulokseen tosi tyytyväinen, haluaisin aina vähintään ohuet rajat, mutta aina ei vaan jaksa laitta. Nyt ne on siinä valmiina ja ripsaria vaan silmiin ja silti näyttää huolitellulta.

Toimenpide ei ollut ollenkaan kivulias, puuduteainetta saa koko ajan ja itselläni on aika korkea kipukynnys, enkä sitten jaksanut välillä edes ottaa sitä lisää. Menipähän nopeammin. Laittaja oli kyllä koko ajan tuputtamassa puudutetta, mikä on tosi hyvä juttu! Eipähän kenellekään tule liikaa kipua.. Luin ihan ihmeissäni joidenkin tarinoista todella kivuliaasta laitosta, tuo puuduteaine ainakin vei koko kivun mennessään ja laitto tuntui lähinnä kärpäsen surinalta luomella.

Minulle laitettiin kahdesti, ensikäynti ja sitten vahvistus. Tämä yleensä riittää kaikille.

Tässä kuvat heti laiton jälkeen ja myöhemmin normi meikin kanssa. Jälki ei siis jää noin voimakkaan paksuksi mitä ekassa kuvassa vielä turvonneena.Turvotus kesti pari päivää ja silmä aristi ehkä viitisen päivää jos koski siihen. Sen jälkeen haava tuntui olevan niin ummessa, että pystyi jo ihan normaalisti pesemään varomatta kovasti.

Minä kävin täällä, suosittelen lämpimästi!

Jos kiinnostuit ja on vielä kysyttävää niin laita ihmeessä kommenttia askarruttavista asioista! :)13 kommenttia :

 1. Pitää harkita itsekin laittoa.

  VastaaPoista
 2. Minkä hintaista tuo oli? Kuluuko vuosien mittaan pois kokonaan? Näyttää kauniilta sinulla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia, noin viidessä vuodessa katoaa ja hinta on 400e johon siis kuuluu vahvistuskäynti.

   Poista
 3. Sulla on tosi kauniit silmät :))

  VastaaPoista
 4. Jep komppaan edellistä anoa, sulla on tosi kauniit silmät! Toi rajaus sopii sulle :)

  VastaaPoista
 5. Näyttääpäs kivoilta! En ikinä uskaltais ottaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo kuulostaa se aika hurjalta, että silmänrajat piikitetään paikoilleen! :DD

   Poista
 6. Hei toihan ois kyllä niin mahtavaa ja helpottavaa! Tosin mä olen kyllä useesti ilman meikkiä.. Näyttää kuitenkin älyttömän kivalta<3

  http://inka-allornothing.blogspot.fi

  VastaaPoista
 7. Haluisin, mutta en uskalla. Vitsi noi näyttää hienoilla! :)

  VastaaPoista

Mukavaa jos kommentoit! :)