torstai 2. kesäkuuta 2016

Olisi pieni kiva juttu!

Tästä meidän 3v "perheen vauvasta" tulee sittenkin isoveli! 
Tuosta touhuujasta on jotenkin vaikea kuvitella, etenkin kun pitkään eläydyin jo ajatukseen viimeisestä pikkuisesta. Kyllä se silti nyt totta on! Lapset tietävät jo, että kun tulee lunta, syntyy vauva. Täällä on kovat kyselyt ja kärsimättömät "voisko se jo tulla", "miksi sun maha ei ees voi olla jo iso", "joulupukki vois tulla jo niin se vauva syntyis sitten sen jälkeen!" ja vaatimukset lapsen sukupuolesta. Kolmikko on vakaasti päättänyt, että minun on tehtävä heille sisko. Lupasin yrittää kovasti. :D 

Kuvasin videolle, kun lapset saivat kuulla tuon odotetun ja ihanan uutisen. Tätini muistutteli, että otathan sitten paljon videoita ettei myöhemmin harmita niiden puute. Tajusin, että olen ottanut varmaan miljoona kuvaa, mutta tosi vähän videoita. Korjataan siis asian! Joskus sitten katselen haikeasti tätä aikaa muistellen noita huvittavia pikkukamuja. :)


Taikahiekka on meillä nyt suosiossa ja aika hienoja rakennelmia saa pienikin muotilla. :)

Tuntuu edelleen jotenkin epätodelliselta, että meille tulisi yhtäkkiä tähän pikkuinen uusi ihminen ja uusi perheenjäsen joka aina muokkaa koko perhettä, vaikuttaa kaikkien meidän tulevaisuuteenkin. Mietiskelen usein tulevia asioita ja nyt yhtäkkiä sinne pitääkin lisätä yksi ihminen lisää jota emme edes tunne vielä! Hurjaa, joka kerta niin jännittävää! :D

Mietin ultrakuvaa katsoessani, minkäköhänlainen tuo lapsi mahtaa olla, hänellä on tietynlaiseen perusluonteeseen jo nyt valmiudet, hänestä tulee joko nainen tai mies, hänellä on tietynlaiset vahvuudet, rohkeus/ujous ja omat huonot puolensa. Monia asioita, jotka eivät tule pelkästään kasvatuksesta, vaan ovat sisäänrakennettuja jo valmiiksi. Meidän geeneistä on syntynyt jo kaksi aivan erilaista lasta, ovat olleet melkein kaikessa kuin yö ja päivä. Onkohan tämä lapsi samantyyppinen kuin toinen näistä, vai taas ihan päinvastainen, jotain näiden väliltä tai....tai mitä vaan! 

Näissä pohdinnoissa vielä peukut pystyssä, että kaikki sujuu ongelmitta!

P.S. Kesäisen sateen jälkeen tuoksuu niin ihanalta! ;)
28 kommenttia :

 1. Onnittelut koko perheelle. Ihania uutisia.

  VastaaPoista
 2. Ohhoh! Enpä olisi tällaista uutista odottanut! Onpa jännittävää! Paljon onnea odotukseen! :)

  VastaaPoista
 3. Paljon onnea!! :)
  Hassu kysymys, mutta onko vauva siis teidän kolmas vai neljäs? Minkä nimisiä ja ikäisiä lapsia teillä on? :) T. vasta vähän aikaa blogiasi seurannut uusi lukija... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa, tämä olisi neljäs tähän pieneen laumaan. Meillä on Andreas 6v, Samuel 3v ja yhden lapsen nimeä tai kuvia en blogissa julkaise. Hän on saman ikäinen kuin esikoisemme. Olemme siis pojille biologisia vanhempia ja *Nupulle* sijaisvanhempia. :)

   Poista
 4. Paljon onnea tulevasta pienokaisesta, ihanaa odotusaikaa! <3 Olisi ihana kuulla saiko ihan yllärinä alkunsa vai kävittekö hoidoissa? Mukava olisi tietysti jatkossa lukea myös raskauden kulusta, vauvatavaroista ja kaikesta mitä nyt mukaan kuuluu! <3 Me saatiin meidän ylläri tammikuussa, pieni tyttö on kyllä viennyt meidän ja 10-vuotiaan siskonsa sydämet. <3 Salaa hieman haaveilen kolmannesta, mutta nähtäväksi jää kuinka käy. Niin onnellinen olen kyllä jo näistä kahdesta tytöstä.

  VastaaPoista

Mukavaa jos kommentoit! :)