Pian se selviää!

Nyt on muu porukka perheestä lomalla ja niillä riittää touhuamista. Etenkin Pokemon Go (kuinka yllättävää) on meidän perheessä kovassa suosiossa ja päivät kuluukin sitten ulkoillessa. Olen ihan väsynyt, kun koko ajan pitäisi olla liikkeessä enkä tahtoisi jaksaa, joten välillä jään kotiin vaan lepäilemään ja nautiskelemaan hiljaisuudesta kun muu perhe lähtee tuonne pokemetsästykseen. Eväät vaan mukaan kun ei syömäänkään aina ehtisi innokkaat pelailijat!Jos joku ei ole vielä ostanut lisäakkua peliä varten niin vinkkinä: Clas Ohlsonilta saa noita nyt kympillä. Tuollahan hurahtaa niin pitkä aika, että ei hyväkään puhelimen akku tahdo riittää!Kauhean kiva kyllä käydä mm. rannalla kun huomaa miten runsain mitoin ihmiset ovat liikkeellä ja suomalaiset juttelevat toisilleen vähäisellä kynnyksellä. Tätä kyllä tarvittiinkin tänne! :)

Tämä raskaus on ollut yllättävän väsyttävä ja odottelen, koska tuo väsymys sekä pahoinvointi poistuisi ja tulisi se ihana keskiraskauden energisyys. Viikkoja on nyt 17, eli voisi jo loppuakin. Ehkä sitten jaksan aamusta iltaan juoksennella tuolla Bulbasaurien perässä. 


Odotus sujuu väsymyksestä ja huonovointisuudesta huolimatta kivasti, mutta kärsimättömästi. Olen laskenut öitä kun saadaan tietää vauvan sukupuoli, että jaksaisin odottaa tammikuulle edes pieniä vaatteita shoppaillen.

  Enää yksi yö! :)Kumpaa sinä veikkaisit?


Tunnisteet: ,