Jihuu!!

The talo on löydetty, tarkastettu ja muuttoajaksi sovittu syyskuun loppu. En voisi olla enää helpottuneempi! Olen käyttänyt jo useita päiviä sisustuksen ja etenkin pihan suunnitteluun, googlaillut ja lukenut erilaisia lehtiä joita olen haalinut itselleni tänne pienen pinkan. Pihalla on jo marjapensaita, ruusupensas ja jos oikein tunnistin (toivottavasti!), niin pihan perällä näyttäisi olevan suuri syreeni. Tän illan olen vertaillut erilaisia omenapuiden lajikkeita, koska kyllähän nyt omakotitalon pihalta täytyy omenapuu löytyä. Niistä ei minulla ollut mitään hajua, mutta alan jo vähän päästä perille siitä, mitä edes etsin. Katsoin myös, että niitä saa ostettua vähän isompana jo, sitten ei tarvitsisi ehkä niin kauhean kauaa odotella... Tulppaanit kävin jo ostamassa ja tarkoitus on saada niillä keväälle ihana värimeri, kunhan ehdin ensin repiä pusikot ja muut kasvit pois alta, hioa ja maalata koko keittiön, maalailla seiniä, takkaa, pestä grillikatoksen ja niin edelleen... Keväälle ostin kasan kukkien siemeniä joiden istuttamisesta lapsetkin täällä haaveilee kauheasti. Omissa kuvitelmissa tietenkin teen tuon kaiken ihan muutamassa päivässä, mutta katsotaan nyt. :D Ainakin liitoskivut muistuttelevat raskauden jaksamisrajoitteista jos ei mikään muu... Saatan kyllä olla innostuessani sellainen, etten lopeta millään vaikka mikä olisi. 

Tuo talo oli vaan niin ihana, parempi mitä olisin voinut kuvitella, enkä malta odottaa, että näen sen omien muutosten ja sisustuksen jälkeen. Siellä on ihanalla alueella 200m2 tilaa, kaunis avokeittiö (kunhan sen maalaan), avara olohuone, viisi makuuhuonetta, suihku-/saunaosastolla erillinen oleskelutila plussana, kätevä kodinhoitohuone josta suora pääsey pihalle, pelitila kellarikerroksen aulassa, pieni kuisti ja kunnolla varastotilaa! Voisiko enää enempää toivoakaan. Toivoin jo joululahjaksi uutta objektiivia, että pääsisi sitten kuvailemaan paremmin sisätilojakin. ;)

Andreas aloitti juuri esikoulun ja on jotenkin tosi jännää seurata, kun testataan kouluvalmiutta, haastetaan lasta ja kuulee palautetta päivittäin näistä tehtävistä mitä lapsille annetaan.Kuvassa tietenkin kotimatkan pokemonit menossa ja oma reppuvalinta. Oli ehkä erikoisen neutraali valinta kuusivuotiaalta, kun odotin jotain hahmokuvia ja niitä reppuja stokkalla esittelinkin, mutta tämä oli saatava tässä värissä, sepä se sitten lähti matkaan.

Niin se vaan tästäkin pikkupojasta kasvoi "vähän iso jo", meidän esikoululainen. Ensi vuonna nyyhkytän liikutuksesta koulun pihalla.


P.S. te joilla on tai on ollut omenapuita, saa antaa viimeisiä vinkkejä ennen valintaa. Suosikiksi on noussut kestävyytensä vuoksi nyt syysomena Sandra fine. Pikkukysymyksenä vielä perään, tarvitseeko Helsingissä tiheään asutulla omakotitaloalueella pölyttäjän? Netistä löytyi ristiriitaista tietoa. :) Kiitos!

Tunnisteet: , , , , ,