sunnuntai 7. elokuuta 2016

Lasisia tuttipulloja

Etsiskelin netistä Aventin pumppuun sopivia lasisia pulloja ja purkkeja kun luulin, että Aventilla on edelleen vain muovisia pulloja kuten on aina ollut. Satuin vahingossa löytämään nämä lasipullot joita ei ilmeisesti kovin monessa paikassa edes myydä, tai ainakaan en ole huomannut. Yritän vähentää muovia sieltä mistä sitä helposti pystyy ja omaan silmään lasiset pullot ovat nätimpiä muutenkin. 


Nämä löytyi Vauvatalo Johannasta ja hintakin kohtuullinen 12,90e kpl ja netistä tilaamalla näyttäisi saavat nyt alennuksella.
Nää tuntui ainakin sopivan paksulta lasilta, eli tuskin ihan herkästi hajoaa. Pitää sitten miettiä uudestaan, kun tyttö kasvaa isommaksi ja alkaa heittelmään pullojaan. 

Pari pulloa riittää aika varmaan hyvin, kun tuskin olen kauas lähdössä ensimmäisiin kuukausiin. Jos nyt jossain elokuvissa käydään, niin noihin mahtuu riittävästi maitoa ja voihan sitä osan laittaa sitten muihin astioihin jos pidemmälle haluaa. :)
Aion imettää sen verran kauan, että lapsi tuskin tarvitsee koskaan tuttipulloja isoa kasaa...Päädyin Joutsen-merkin unipussiin. Se on mielestäni yksinkertaisen kaunis ja untuvatäytteensä vuoksi tosi lämmin. En hanki talvihaalaria vauvalle ollenkaan, niin pussien, peittojen ja kevythaalarin on riitettävä. Lastenturvasta saa ainakin tällä hetkellä alesta vajaa 150e.

Tässä kärsimättömästi vauvaa odotellessa odotuksen tuskan voi turruttaa hössöttmällä vauvanvaatteilla ja kaikella muka tarpeellisella. ;) Lähdetään vähän ennen vauvan tuloa C:n kanssa ihan kahdestaan Espanjan Barcelonaan shoppailemaan, silloin kun ei ole enää tuskallisen kuuma. Tarkoitus olisi myös käydä ystävän ja tämän lapsen tulevan kummitädin kanssa Virossa katselemassa (sekoamassa) nättejä tyttöjen vaatteita. Sieltä kun tuntuu löytyvän aivan ihania vaatteita pienille ja vähän isommillekin tyttösille.


7 kommenttia :

 1. Juuri ehdin ostaa muovisena aventilta. Luulin ettei ole lasisia :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos ei ole vielä paketteja revitty auki niin ehtii kai palauttaa? :)

   Poista
 2. Nuorimmaiseni on nyt 2v. Olisin riemusta kiljuen ostanut lasisia aventeja jos olisin löytänyt. Ihana makuupussi! Eipä sitä talvihaalaria pienellä vauvalla tarvitsekaan, on paljon kätevämpää pukea lapsi kuten kuvailit. Ei mitään hihoja hihojen sisään. Kevyemmät vaatteet + untuvapussi pitää lapsen lämpimänä. Olisi kiva jos postailisit vähän useammin, blogiasi on kiva lukea kun on siisti, tyylikäs, mutta silti kivan maanläheinen, sellainen johon voi kaikki samaistua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jatkan omaa kommenttiani, että siis sillon kun lapseni olivat vauvoja, en löytänyt lasisia aventeja. Eiväthän he (2 ja 4v) sentään enää pulloista juo :D.

   Poista
  2. Kiitos kivoista sanoistasi, se aina innostaa enemmän blogin pariin. :) Nyt mulla olisikin sitten enempi aikaa, että uskallan ehkä jo luvata tiheämpää postaustahtiakin! :)

   Poista
 3. Baby stylessa on myös lasisia aventeja, mulla sama pumppu ja ostin tätä vauvaa varten niitä isompia pulloja. Jostain syystä mä en vaan luota noiden lasisten pullojen kestävyyteen vaikka varmasti kestävät :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu jää nähtäväksi miten kestävät, ainakin ovat tosi paksuja. Joku virkattu pussi päälle jos ei muuten :)

   Poista

Mukavaa jos kommentoit! :)