Lasisia tuttipulloja

Etsiskelin netistä Aventin pumppuun sopivia lasisia pulloja ja purkkeja kun luulin, että Aventilla on edelleen vain muovisia pulloja kuten on aina ollut. Satuin vahingossa löytämään nämä lasipullot joita ei ilmeisesti kovin monessa paikassa edes myydä, tai ainakaan en ole huomannut. Yritän vähentää muovia sieltä mistä sitä helposti pystyy ja omaan silmään lasiset pullot ovat nätimpiä muutenkin. 


Nämä löytyi Vauvatalo Johannasta ja hintakin kohtuullinen 12,90e kpl ja netistä tilaamalla näyttäisi saavat nyt alennuksella.
Nää tuntui ainakin sopivan paksulta lasilta, eli tuskin ihan herkästi hajoaa. Pitää sitten miettiä uudestaan, kun tyttö kasvaa isommaksi ja alkaa heittelmään pullojaan. 

Pari pulloa riittää aika varmaan hyvin, kun tuskin olen kauas lähdössä ensimmäisiin kuukausiin. Jos nyt jossain elokuvissa käydään, niin noihin mahtuu riittävästi maitoa ja voihan sitä osan laittaa sitten muihin astioihin jos pidemmälle haluaa. :)
Aion imettää sen verran kauan, että lapsi tuskin tarvitsee koskaan tuttipulloja isoa kasaa...Päädyin Joutsen-merkin unipussiin. Se on mielestäni yksinkertaisen kaunis ja untuvatäytteensä vuoksi tosi lämmin. En hanki talvihaalaria vauvalle ollenkaan, niin pussien, peittojen ja kevythaalarin on riitettävä. Lastenturvasta saa ainakin tällä hetkellä alesta vajaa 150e.

Tässä kärsimättömästi vauvaa odotellessa odotuksen tuskan voi turruttaa hössöttmällä vauvanvaatteilla ja kaikella muka tarpeellisella. ;) Lähdetään vähän ennen vauvan tuloa C:n kanssa ihan kahdestaan Espanjan Barcelonaan shoppailemaan, silloin kun ei ole enää tuskallisen kuuma. Tarkoitus olisi myös käydä ystävän ja tämän lapsen tulevan kummitädin kanssa Virossa katselemassa (sekoamassa) nättejä tyttöjen vaatteita. Sieltä kun tuntuu löytyvän aivan ihania vaatteita pienille ja vähän isommillekin tyttösille.